2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Tari Kirana at Kinabalu National Park, Kundasang
Monday, February 07, 2011 posted at 09:44 ♥

First Update
Second Update

This is the third update.

Selepas isi perut, we split up ikut dua kereta sebab tak dapat nak angkut semua lapan orang sekali kan XD Dana with Jijah, Widha, and Ana. Me with Jimah, Feezah, dan Nanak. Rombongan Dana sampai dulu. Kami tunggu Uncle Kosh lagi sebab Uncle Kosh yang angkut kami. Sampai-sampai saja di pintu gerbang Kinabalu Park tu, Uncle Kosh parking kereta kejap, bayar sewa dewan untuk aktiviti main badminton petang tu dengan anggota Agrobank yang menginap di Walai Tokou Homestay sekali dengan kitorang.

Kami turun kereta dan cakap dengan uncle kami nak jalan kaki saja ke dewan sebab nak nikmati keindahan alam. Kehkeh.

KINABALU PARK! My 4th time being here. Me with Jimah, Feezah (hehe), dan Nanak.

Budak baju biru tu namanya Denden. Anak coordinator homestay. Minat sangat dekat Iwan AF8 =)

The girls ambil kesempatan bergambar dengan Peter, from France, yang kebetulan satu jalan dengan kami. Nice guy, talked with him waktu dalam perjalanan and nampak sangat yang dia suka travel dan memang dah banyak berjalan pun. He been to several countries, sebelum ni dekat Indonesia. Envy jugalah sikit heh.

Waktu dekat Dewan Kinabalu .. Rombongan Dana dah sedia ada di situ. Lama tunggu? XD

Dan lepas tu kami out sebab nak jalan-jalan. Memang itulah perancangannya kan. Theehee.

Cam whoring 1

Cam whoring 2

Cam whoring 3
Serba sedikit pemandangan dari atas, dan dari bawah.

Cam whoring 4

Cam whoring 5

Next, entri tentang aktiviti lain kami petang jalan-jalan di Pekan Kundasang tu dan rehearsal kami malam tu.

Labels: ,


4 Comments:

Blogger Si Kachak Suparjo said...

Aku kempunan nak naik Kinabalu!

07 February, 2011 20:50  
Blogger Fina Sophie said...

Si Kachak Suparjo,
kempunan? mcmla takda peluang lagi nak naik. ada jugak tu ;)

17 February, 2011 11:16  
Blogger Sumandak Kinabalu said...

Julai ni kami naik lagi :)
Harap semuanya berjalan lancar...

18 February, 2011 22:38  
Blogger Fina Sophie said...

Sumandak Kinabalu,
so u're coming again? julai nti kan. mesti best tu ;)

24 February, 2011 11:50  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish