2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Going to Kundasang again.
Sunday, February 20, 2011 posted at 17:32 ♥

9.45 am and surprise surprise I am still on my bed. HAHA. Hari Ahad, siapa nak marah. Lagipun hari cuti. Terjaga sebab dapat call dari somebody. Sebenarnya dah bangun dah, tapi malas nak bangkit :P

"Helo?"
"Assalamualaikum sayang.."
"Waalaikumsalam.. Orang mimpi semalam, tapi lupa apa."
"Abang pun mimpi."
"Haha."
"Sayang, uncle jemput Sayang datang rumah hari ni, ada party hari jadi Dandan."
"Uncle tidak bagitahu lagi pun."
"Ni mahu bagitahu la ni."
"Oh." Tergelak sekejap. Okey saya kan baru bangun, lambat pick-up sikit (- -")
"Mau?"
"Mau, bila?"
"Petang nanti abang ambil, bawalah Dana dengan.. siapa lagi sorang tu?"
"Pipie."
"Ya Pipie."
"Okey.."

Already asked Pipie, tapi Pipie tak mahu ikut. He's so different lately, kurang bercakap. Dah agak dah dia mesti tak mahu ikut. I kinda miss the old Pipie.

Anyway, I will be going to Kundasang again tonight. Zul is going to fetch me and Dana at 7PM. Nervous lah juga nak jumpa his family ni. Dan sampai sekarang tak tahu nak bagi hadiah apa dekat Dandan. He's around 5 kot. Not sure. Met Dandan once waktu Tari Kirana buat persembahan di Kundasang Januari lepas. Comel budaknya.

Nervous campur excited. Hope everything went well. But I am sure I will be having a blast tonight :)

Labels: ,


0 Comments:

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish