2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Fear.
Thursday, February 17, 2011 posted at 11:10 ♥

Baiklah!

Mood menulis datang kembali. Inspired lepas baca blog-blog orang di sini dan di sana. Dan saya realize one thing, MY BLOG FOLLOWERS DAH BERTAMBAH dalam 10 orang since the last time I tengok angka followers tu. Well, hey there, how are you? Theehee. Sebelum ni tak tengok sangat sebab online guna handphone je dan kalau bukan buka Facebook, saya buka Facebook. Kalau bukan Facebook, Facebook. Nampak tak? XD

Sekarang online guna laptop. Akhirnya aku guna jugak balik broadband aku yang dah lama terperuk dalam laci meja.

Ada tak siapa-siapa yang sempat baca entri yang saya publish malam tadi? Ada? Tak ada? Oh tiada apa-apa, itu entri pemberitahuan saja, memang terpublish secara sebentar saja ye. Beberapa jam saja ye. Pagi tadi saya dah set entri itu ke draft balik. Don't ask why. Still have fear on SOMETHING, I guess..

Fear, of what if it will never work out..?

Okey Fina, dulu kemain stress tentang the past. Now stress about the future pula. Demmit.

Labels:


2 Comments:

Blogger Nurulbadiah Lai said...

miss ur entry dear

17 February, 2011 15:28  
Blogger Fina Sophie said...

Nurulbadiah Lai,
hi nurul. well biasala tu kdg2 tiada, selalunya ada haha :) duh bestnya blogger terkenal komen kat sini theehehe.

17 February, 2011 17:30  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish