Thursday, February 17, 2011

Fear.

Baiklah!

Mood menulis datang kembali. Inspired lepas baca blog-blog orang di sini dan di sana. Dan saya realize one thing, MY BLOG FOLLOWERS DAH BERTAMBAH dalam 10 orang since the last time I tengok angka followers tu. Well, hey there, how are you? Theehee. Sebelum ni tak tengok sangat sebab online guna handphone je dan kalau bukan buka Facebook, saya buka Facebook. Kalau bukan Facebook, Facebook. Nampak tak? XD

Sekarang online guna laptop. Akhirnya aku guna jugak balik broadband aku yang dah lama terperuk dalam laci meja.

Ada tak siapa-siapa yang sempat baca entri yang saya publish malam tadi? Ada? Tak ada? Oh tiada apa-apa, itu entri pemberitahuan saja, memang terpublish secara sebentar saja ye. Beberapa jam saja ye. Pagi tadi saya dah set entri itu ke draft balik. Don't ask why. Still have fear on SOMETHING, I guess..

Fear, of what if it will never work out..?

Okey Fina, dulu kemain stress tentang the past. Now stress about the future pula. Demmit.
Share:

2 comments:

  1. Nurulbadiah Lai,
    hi nurul. well biasala tu kdg2 tiada, selalunya ada haha :) duh bestnya blogger terkenal komen kat sini theehehe.

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*