2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Waduh.
Friday, January 14, 2011 posted at 14:46 ♥

Okey dah siap balas komen entri-entri latest! Tapi yang lama sikit tak sempat lagi. I need to rush. Nanti sambung. Well, I am doing fine, no worries. Stress sikit. Bila stress, apa pun saya takda hati nak buat. Sekarang pun stress juga. Tapi dah okey lah sikit selepas have some talk with some friend. Punca aku depresi, nanti aku cerita. Pasal lelaki miang tengah mengganggu sekarang ni. Nanti aku tulis private entry pasal tu.

Labels:


2 Comments:

Blogger Cik Aien said...

stress stress! mcm bermusim plak an fina :) ape2 pun, yuk bangkit! haha dh mcm indonesia paak aku ckp pakk!

14 January, 2011 14:48  
Blogger Fina Sophie said...

Cik Aien,
yala kan Cik Aien.. but we will be okey. kdg2 kita mmg perlu rasa stress tu. we both okey dah kan? hahaaa

20 January, 2011 00:55  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish