Pages

Vacation : 1Borneo 27-29th December 2010

Monday, January 03, 2011

Update untuk 27-29 Disember 2010

ALAMAK lupa nak letak watermark www.sophiesm.com dekat pictures. Lantaklah. XD

Ini waktu me and the siblings dengan dua orang lagi wanita cantik yang ikut vacation dengan kami berempat. So kami 6 orang semuanya. Saja-saja jalan-jalan sebenarnya. Sementara cuti sekolah masih berbaki lagi.. :)  Kami tumpu dekat 1Borneo saja. Semua lengkap. Hotel ada, semua ada. Okey jom kurangkan huruf-huruf dan tumpukan pada foto-foto! Untuk pengetahuan, gambar-gambar yang ada ini hanya sebahagian. Ada yang saya tak letak pic diorang banyak-banyak due to their privacy.

In pictures; me, Dana, Pipie, Kili, Lia, Elwi.

Waktu dalam perjalanan. Waktu dalam perjalanan tu dapat tau ada family gathering 29hb malam. Mula berfikir tentang plan saya dengan Armin nak jumpa tu... Bilik tu bilik saya dan Dana.

Waktu ni lah yang peristiwa kalut-kalut tu kahkah move! Tak payah mention lagi hahah.


Bahagianya lepas melantak

Restoran entah lupa

Karoke



First time tengok 3D XD Nevermind Pipie. Pipie tu memang suka poke Dana.

Aktiviti malam before tidur kami berdua. Basuh rambut dan blow, take pictures, dan kacau Kili dan Pipie dekat bilik diorang di 3rd floor, nak online dan update blog XD

Esoknya, 28hb!

Breakfast dekat lobi hotel. Me tak ada dalam pic yang ramai-ramai tu sebab me yang tangkap gambar hehe.


Turun ke kawasan beli belah tapi banyak premis tak buka lagi..

Singgah McD makan fries. Tengoklah tu tengoklah tu. Pelahap.

Me and Dana love these pictures!

Keluar ke pusat bandar, CP. My another adik, Adi, baru datang KK. Join kitorang. Tapi sayang takda ter-snap la gambar dia.

Back at 1Borneo. At DAISO. Murah memang murah. Every item RM5. Peh. Tapi ada certain barang yang lebih mahal dari kedai yang lagi exclusive . Contoh? Gambar atas tu, fake lashes.

Dah penat sangat-sangat. I can be a lil crazy sometimes XD

Jalan-jalan sikit lepas tu makan.

Bowling ke? No, karoke LAGI. Bosan. Lagi best karoke di rumah. Apsal la suka sangat diroang ni pergi karoke T___T Tapi nyanyi saja haha.

Keesokannya. Nak balik dah. Sarapan lagi dekat lobby. Kali ni me dan Dana saja yang turun. Pergh. Kuat makan betul HAHA. Yang lain tidur lagi LOL.


Bye 1B.


I dunno la tahun depan nak ke sini lagi ke tak. Dah start bosan.. Duit cepat habis walaupun ini semua sponsor hehehe. Tahun depan vacation tempat lain lah pulak. Azam untuk tahun 2011. Ewah. Tiba-tiba jadi azam baru. Ok craps. Byeee. Next entry ..tunggu ;)

2 comments:

  1. next year, vacation dekat semenanjung lah pulak.. teeehehe..


    eh,tadi rasanya ada nak cakap pasal satu benda. tp lupa. T_T nanti dah ingat, sa komen balik. huhu.

    ReplyDelete
  2. nur.sa,
    hehehe.. bestnya sa kalo dpt. tgokla thn dpn cmna.. hehe :P okey2 nti komen ja. will always be here XD

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS