2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Tari Kirana : Show Time - Photoshoot (Pictures)
Monday, January 03, 2011 posted at 12:12 ♥

Update untuk 18 Disember 2010.

Ini pula sesi photoshoot (konon-konon bajet pro). Setiap kali habis performance, ini benda wajib kami buat actually, tangkap gambar sebanyak mungkin. Ada banyak lagi gambar sebenarnya tapi ada yang saya tak letak. Ni pun saya combine sebab taknak banyak sangat nak kena upload.

Sobsob. Terharu. Dah makin cantik diorang ni. Dari diorang zaman kunjongot-kunjongot dengan aku-aku sekali kunjongot, sampailah dah cantik macam ni. Dah jadi angsa cantik. Kalah aku. Terimalah kenyataan Fina, zaman kau muda remaja dah tamat dah XD

Gambar paling atas tu, the girls with Ain, the bride.











Okey dah habis. Lepas ni update benda lain pula. Fuh XD

Labels: ,


2 Comments:

Blogger nur.sa said...

gambar-gambar diaorang ni perform dan gambar lepas2 perform tu, fina leh masukkan dalam porfolio. nanti2, kalau ada request nak diaorang perform, leh tunjuk sekali gambar2 ni dan portfolio tu. eceh. pandai haku bg suggestion.

04 January, 2011 15:38  
Blogger Fina Sophie said...

nur.sa,
very good idea la sa. skrg ni actually tak organized sgt group ni. mksd sy, dr segi portfolio mcm yg sa ckp tu. stuju yg buat mcm tu lebih bgs kan :) thanks for the idea. owe u ;)

05 January, 2011 03:37  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish