2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Just an update.
Wednesday, January 12, 2011 posted at 02:19 ♥

Pity my kitten. She's sick! I put her in the cage, dulu cage my hamsters. Tapi sejak hamsters tu kena makan kucing (disaster gila entah siapa yang buka pintu cage tu sampai semua hilang sekaligus), cage tu kosong. I'll send her first thing at the morning. Dia balik-balik bercakap, lemah sangat-sangat tapi bila dia sedar I am around watching her, dia nak juga berbunyi-bunyi. She knows I don't understand a word she's saying but maybe she's trying to tell me she's going to keep strong. Sobs.

Esok memang nak keluar juga. Both me and my brother nak keluar nak daftar our lesen perniagaan dekat Pejabat Daerah.

I am not so healthy myself. Dahlah kena berhadapan dengan lelaki tua miang. Depresi aku dibuatnya. Bak ditelan mati mak, diluah mati bapak. Lepas saya betul-betul recover, benda pertama saya buat adalah selesaikan segala yang terbengkalai dekat blog ni. Byee..

Labels:


2 Comments:

Blogger Cik Aien said...

belog xhabis renovate lagi nie :p

12 January, 2011 12:12  
Blogger Fina Sophie said...

Cik Aien,
haha.. tu lah. tp kalo dah malas sgt, biar mcm ni je lah hahaha :P

14 January, 2011 13:59  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish