Pages

Just an update.

Wednesday, January 12, 2011

Pity my kitten. She's sick! I put her in the cage, dulu cage my hamsters. Tapi sejak hamsters tu kena makan kucing (disaster gila entah siapa yang buka pintu cage tu sampai semua hilang sekaligus), cage tu kosong. I'll send her first thing at the morning. Dia balik-balik bercakap, lemah sangat-sangat tapi bila dia sedar I am around watching her, dia nak juga berbunyi-bunyi. She knows I don't understand a word she's saying but maybe she's trying to tell me she's going to keep strong. Sobs.

Esok memang nak keluar juga. Both me and my brother nak keluar nak daftar our lesen perniagaan dekat Pejabat Daerah.

I am not so healthy myself. Dahlah kena berhadapan dengan lelaki tua miang. Depresi aku dibuatnya. Bak ditelan mati mak, diluah mati bapak. Lepas saya betul-betul recover, benda pertama saya buat adalah selesaikan segala yang terbengkalai dekat blog ni. Byee..

2 comments:

  1. belog xhabis renovate lagi nie :p

    ReplyDelete
  2. Cik Aien,
    haha.. tu lah. tp kalo dah malas sgt, biar mcm ni je lah hahaha :P

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS