2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Dua berita baik.
Sunday, January 09, 2011 posted at 11:22 ♥

Okey, here I am. Tapi sebentar saja. Just wanna share my happiness with you all :')

Long lost friend

Waktu kecil-kecil dulu, maid keluarga kami orang Philippine. Kerja sampailah saya dalam form five macam tu. Mrs Remollo, but we call her kakak walaupun usia kakak lebih tua dari umur mama. Dunno la. Sejak awal lagi sudah terbiasa panggil kakak, tak tau how it started XD

I love her. We all love her macam ahli keluarga sendiri. She got one daughter and one son tapi saya lebih rapat dengan Liezel. I will tell you more about her, I need to rush to my second happiness hehe.

Tari Kirana

Semalam pukul dua petang dapat tawaran mengejut dari Kelab Puspanita, melalui my mother, untuk buat persembahan untuk parti diorang semalam. Dua tarian. Pembukaan dan penutupan. In between, we all dapat overwhelming response. Sampai susah nak stay humble. Tapi keep humble, Fina. Keep humble. Semua response yang sangat membat hati nak sujud syukur tsk. Rasa macam semua kepenatan dan usaha kami sejak 2006 akhirnya benar-benar terbayar. Dan I got dalam 8 GOOD NEWS to tell you about it!

I will tell you later about those things, got something to rush sekarang ni. Bye! :)

Labels: ,


2 Comments:

Blogger nur.sa said...

kelab puspanita? ada chance korang leh pergi jauh kalau dah kelab puspanita pun berminat untuk korang perform. all the best, fina dan adik2nya. :D

09 January, 2011 11:59  
Blogger Fina Sophie said...

nur.sa,
sorry for the late reply X[

u are totally right, sa. byk chance dah skrg ni. alhamdulillah. hihi. thanks so much sa! =)

20 January, 2011 00:57  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish