Pages

Don't stop.

Tuesday, January 11, 2011

Baru lepas mandi. Emmmmm harumm. Ngahaa. This is my second time for this year and LAST time mandi malam. Lepas ni tak mandi malam dah. Promise to myself.

Sepatutnya saya tak publish lagi blog ni ke umum, tapi sebab ada widget yang saya tak boleh install ke template ni kalau blog diprivatekan, so buka sekejap. Dan dah malas nak tutup. Tahap kritikal dah lepas XD 40% lagi baru siap. Ada sikit berbeza dari snapshot yang saya bagi tempoh hari dan ada lagi coding yang hendak diubah sebab belum macam yang saya nak. Ada banyak lagi tak lengkap ni so excuse the mess. Saya tengah buat satu-satu tapi lambat sikitlah sebab saya tak banyak masa online sekarang ni. Biasanya saya akan lawat blog-blog yang rajin singgah dan komen dekat entri. Huhu. Sorry. Tak tercapai kelaratanku nak terjah semua sekali. Hopefully ada masa banyak nanti saya boleh habiskan semua sekali.. Especially interface dan sidebar yang masih serabut sikit tu. Lepas tu ada link yang saya tak update lagi. I will, soon enough.

With all those thing that had happen recently, buat me still dalam kejutan. Bimbang pun ada. Tapi saya sangat-sangat look forward. Hopefully everything will went well. And the fact that saya kena hadapi semua ini seorang diri, emm. I need an assistant. But my head still a mess. Kena organize things dulu. I hate uncertainty. And how this uncertainty actually get me thrilled and excited (- -")

Not quite in a good mood. Tiba-tiba macam pressure. Well yeap, ini yang saya nak selama ni. So it's not reasonable to grieve when things I always wanted tiba-tiba depan mata. But I am afraid, actually. Afraid that I can't make this. Afraid of things I want but I might not capable of.. Suddenly I feel like not myself.

I guess, saya cuma takut untuk mulakan langkah pertama. Risau yang mungkin saya tidak mampu membawa impian saya sendiri. Like it never happen before. But I will get through this. You will, Fina. Keep going.

Every offer adalah peluang untuk Tari Kirana expose group, so why not?

Next show, at Kundasang. 21-22th of January. Kami bermalam di homestay di sana, the owner let us tinggal free saja. Around 30 minutes from Ranau. Not sure mana, tapi homestay lah. I kenal that owner homestay waktu uruskan Tari Kirana di Resthouse Ranau untuk parti keluarga Kelab Puspanita and actually I met lots of people there but owner homestay tu first person bagi offer buat persembahan untuk program. He's also the owner of kumpulan muzik bambu yang bergerak aktif untuk majlis-majlis perkahwinan. Senang cakap, a business person.

You see? It's a mixed feeling I have inside.

Later :)

10 comments:

  1. Simple but nice!
    Private blog?oh no!

    ReplyDelete
  2. amalmeor,
    hopefully better than before :P kalo private pun skjp je amal. i cant stand blogging privately, i guess. heheehee

    ReplyDelete
  3. Suka layout baru!
    Oh yeah!let me read ur blog.jgn privatekan.

    ReplyDelete
  4. wui.
    template baru nmpak...
    hihi

    ReplyDelete
  5. Aaa...jgnla privatekan blog.. Hurmm...
    Ada video dari tari kirana?

    ReplyDelete
  6. menunggu blog fina siap 100%.

    ReplyDelete
  7. amalmeor,
    kalo privatekan jugak means tgh buang tebiat le tuu. haha :P

    layout simple ja. mls nak colourful sgt. dull pun dull lah. theehe

    ReplyDelete
  8. mr_mrs mikko,
    yala wanie, sy memang suka tukar2 template ni. hihihi

    ReplyDelete
  9. ztie,
    will not babe. kalo ya pun, smntara je ;) hehe

    oh. video tu ada, tp yang tarian smua sy dah tak upload dah. due to our copyright ^^

    ReplyDelete
  10. nur.sa,
    haha :P nti dah siap terus umum kehkeh mcm pe je nak umum2 XD

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS