2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Don't stop.
Tuesday, January 11, 2011 posted at 02:18 ♥

Baru lepas mandi. Emmmmm harumm. Ngahaa. This is my second time for this year and LAST time mandi malam. Lepas ni tak mandi malam dah. Promise to myself.

Sepatutnya saya tak publish lagi blog ni ke umum, tapi sebab ada widget yang saya tak boleh install ke template ni kalau blog diprivatekan, so buka sekejap. Dan dah malas nak tutup. Tahap kritikal dah lepas XD 40% lagi baru siap. Ada sikit berbeza dari snapshot yang saya bagi tempoh hari dan ada lagi coding yang hendak diubah sebab belum macam yang saya nak. Ada banyak lagi tak lengkap ni so excuse the mess. Saya tengah buat satu-satu tapi lambat sikitlah sebab saya tak banyak masa online sekarang ni. Biasanya saya akan lawat blog-blog yang rajin singgah dan komen dekat entri. Huhu. Sorry. Tak tercapai kelaratanku nak terjah semua sekali. Hopefully ada masa banyak nanti saya boleh habiskan semua sekali.. Especially interface dan sidebar yang masih serabut sikit tu. Lepas tu ada link yang saya tak update lagi. I will, soon enough.

With all those thing that had happen recently, buat me still dalam kejutan. Bimbang pun ada. Tapi saya sangat-sangat look forward. Hopefully everything will went well. And the fact that saya kena hadapi semua ini seorang diri, emm. I need an assistant. But my head still a mess. Kena organize things dulu. I hate uncertainty. And how this uncertainty actually get me thrilled and excited (- -")

Not quite in a good mood. Tiba-tiba macam pressure. Well yeap, ini yang saya nak selama ni. So it's not reasonable to grieve when things I always wanted tiba-tiba depan mata. But I am afraid, actually. Afraid that I can't make this. Afraid of things I want but I might not capable of.. Suddenly I feel like not myself.

I guess, saya cuma takut untuk mulakan langkah pertama. Risau yang mungkin saya tidak mampu membawa impian saya sendiri. Like it never happen before. But I will get through this. You will, Fina. Keep going.

Every offer adalah peluang untuk Tari Kirana expose group, so why not?

Next show, at Kundasang. 21-22th of January. Kami bermalam di homestay di sana, the owner let us tinggal free saja. Around 30 minutes from Ranau. Not sure mana, tapi homestay lah. I kenal that owner homestay waktu uruskan Tari Kirana di Resthouse Ranau untuk parti keluarga Kelab Puspanita and actually I met lots of people there but owner homestay tu first person bagi offer buat persembahan untuk program. He's also the owner of kumpulan muzik bambu yang bergerak aktif untuk majlis-majlis perkahwinan. Senang cakap, a business person.

You see? It's a mixed feeling I have inside.

Later :)

Labels: ,


10 Comments:

Blogger amalmeor said...

Simple but nice!
Private blog?oh no!

11 January, 2011 02:20  
Blogger Fina Sophie said...

amalmeor,
hopefully better than before :P kalo private pun skjp je amal. i cant stand blogging privately, i guess. heheehee

11 January, 2011 02:29  
Blogger amalmeor said...

Suka layout baru!
Oh yeah!let me read ur blog.jgn privatekan.

11 January, 2011 08:06  
Blogger mr_mrs mikko said...

wui.
template baru nmpak...
hihi

11 January, 2011 08:09  
Blogger ztie said...

Aaa...jgnla privatekan blog.. Hurmm...
Ada video dari tari kirana?

11 January, 2011 11:59  
Blogger nur.sa said...

menunggu blog fina siap 100%.

11 January, 2011 14:05  
Blogger Fina Sophie said...

amalmeor,
kalo privatekan jugak means tgh buang tebiat le tuu. haha :P

layout simple ja. mls nak colourful sgt. dull pun dull lah. theehe

14 January, 2011 14:09  
Blogger Fina Sophie said...

mr_mrs mikko,
yala wanie, sy memang suka tukar2 template ni. hihihi

14 January, 2011 14:09  
Blogger Fina Sophie said...

ztie,
will not babe. kalo ya pun, smntara je ;) hehe

oh. video tu ada, tp yang tarian smua sy dah tak upload dah. due to our copyright ^^

14 January, 2011 14:28  
Blogger Fina Sophie said...

nur.sa,
haha :P nti dah siap terus umum kehkeh mcm pe je nak umum2 XD

14 January, 2011 14:32  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish