2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Untitled.
Friday, December 31, 2010 posted at 17:02 ♥

*nada mengah dan serius*

I am not feeling very well. Balik dari KK semalam, sampai dalam pukul 8PM. Mula rasa tak sihat. Ini sebab penat mungkin. Tapi tak apa. Worth it. :)

Makan jam 10PM, lepas bersiap-siap. Menggeletar kelaparan T_T Tak kisah makan banyak-banyak bukan macam hari-hari biasa. So sah lah saya tak sihat. MAKAN BANYAK. Sakit-sakit pun sanggup turun dapur semata-mata nak masak lauk pauk dan nasi, semata-mata nak makan puas-puas. SAH TAK SIHAT. Saya tak macam ni kalau badan okey.

Plus, my finger luka sikit kena cakar kucing semalam waktu tengah bagi makanan. Sampai sekarang merajuk dengan kucing ai. Dalam gila dia cakar. Satu garis, tapi dalam. Kena air pun sakit. Menaip pun tak rasa puas sebab jari telunjuk tak boleh buat untuk tekan punat. Pedih.

Tapi still nak update blog. Tak nak procrastinate.

I've upload several pictures sepanjang saya di Kota Kinabalu (1Borneo) waktu 27-29hb, dan waktu 30hb di personal Facebook account saya. Itu sementara saja tu, bila-bila masa saya nak, saya delete balik. None of my pictures at FB stay lama-lama dekat album.

public link : http://www.facebook.com/album.php?aid=2008495&id=1435065520&l=95e31d02ec

Yang lain saya upload sini lah. Tunggu my next entry. Komen-komen nanti saya balas ya..

Sebelum tu, nak wish, SELAMAT MENYAMBUT TAHUN 2011 :)

Labels:


2 Comments:

Blogger fara said...

yup. they say kalau mkn byk mmg ade potensi nk demam.
cpt2 minum 100plus and get a good rest! ;)

01 January, 2011 00:44  
Blogger Fina Sophie said...

fara,
haha.. i guess they are right :) but i am okey. bdn je tak sedap. i'll recover ^^ thanks fara..

02 January, 2011 00:50  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish