Pages

Tari Kirana : TEMPAHAN PERKHIDMATAN

Sunday, December 19, 2010


INFO :
Nama kumpulan : TARI KIRANA
Aktif sejak : Pertengahan 2006
Genre : Tarian Tradisional
Manager/Trainer : Fina Sophie
Member (turutan gambar) : Nurazimah, Nor Widha, Nursyahfeezah, Shahlizah, Raihanah, Elvina, Hasnie Farhana (semua perempuan, tetapi kadang-kadang ambil penari lelaki bergantung pada kehendak dan jenis tarian)


Untuk pengetahuan, group ini lebih kepada persembahan tarian tradisional MELAYU. Tak specialize untuk tarian-tarian dari Sabah (I know this is a bit weird cuz we are all Sabahan but this is the truth ceh). But still, kami boleh buat tarian-tarian Sabah cuma tak advanced lah.

Kepada yang berminat, kalau ada, (biasanya kami buat persembahan sekitar Ranau saja) so kos pengangkutan masuk sekali dalam bayaran persembahan. Dan tak perlu penginapan. Kalau di luar Ranau, bayaran semua kena masukkan sekali dengan kos perjalanan dan sediakan penginapan. A bit leceh kan? But that's how it works. Mana-mana group tarian yang dijemput ke luar daerah untuk khidmat persembahan pun macam tu.

Untuk bayaran pula, bergantung pada : Location (macam yang saya cakap tadi), Jumlah tarian, Jenis tarian (yang sudah ada sedia dalam list kami, atau request lagu baru - yang sudah ada sedia lebih murah berbanding request yang baru), dan Jumlah penari (4 atau 6 orang)


 KELEBIHAN KUMPULAN TARI KIRANA
Biasa membuat persembahan untuk majlis-majlis perkahwinan dan acara-acara perasmian
Sangat fleksibel, bergantung pada permintaan pihak anda
Penari-penari well-trained, cantik-cantik, happy go lucky (hehe), dan mementingkan kesempurnaan
 Bayaran yang MURAH DAN BERPATUTAN (bergantung pada lokasi, jumlah tarian, jenis tarian, dan jumlah penari)

TEMPAHAN ATAU PERTANYAAN
BOLEH DIBUAT DI SINI :
Facebook : Tari Kirana Page
Email : sufilara@gmail.com
Blog : www.sophiesm.com



FOR MORE INFO,
FEEL FREE TO VISIT
TARI KIRANA'S PAGE
AND CLICK THE 'LIKE' BUTTON
BELOW TO STAY UPDATED! =)


2 comments:

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS