2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Lelaki-lelaki Sabah
Tuesday, December 21, 2010 posted at 03:05 ♥

Days before, waktu pergi satu occasion ni, I met my old crush waktu sekolah menengah dulu. He came with his girlfriend tapi tak sempat nak pergi tegur cuz I'm quite 'busy'. HAHAHA even waktu tulis ni pun rasa blushing je muka. I remember macamana aku tak keruan gila setiap kali dia pandang aku waktu sekolah menengah, or sit beside me, or tried to talk to me.. even walk through me! HAHAH shit it is. Sebab takut obvious sangat yang I suka dekat dia, I pretend macam I tak suka dia (so now you know why the hell I dun take time to meet him waktu occasion hari tu). Sampai sekarang my friends sangka saya memang tak suka dekat budak tu. And, waktu tahun akhir kami sekelas, he even sent me this small piece of paper saying : 'I like you because you don't like me.. :)" SHIT rasa macam nak talk to his face and say ; I LIKE YOU LAHHHH XD

Looking good as usual. As good as the last time I met him. Handsome as he is, siapalah yang tak suka. Plays guitar, and he do write song sometimes with his friends. And muka dia sebijik ***** AF1, cuma dia lagi handsome lah haha. And and and, he's a sino. Ayah beliau chinese. So yeap, a none-muslim. Actually saya banyak crush. Kebanyakannya christians. Entahlah kenapa. Even first boyfriend pun non-muslim. His name is Nick. After Nick, my ex-boyfriends semua muslim. But still, there goes a number of friends I admired. - kebanyakkan still non-muslims. My friends waktu sekolah menengah selalu cakap saya banyak peminat tapi saya sebenarnya lagi banyak pergi admire orang. My own friends pulak tu. Sampai sekarang, masih admire diorang-diorang ni. Tapi sampai situ je lah. Minat saja, tak bermaksud cinta. Kalau cinta, lain lagi ceritanya kann..

One thing about Sabahan guys (be it muslim or not), they're handsome in their own way and always so honest and very gentleman towards girls. Of course, they can be a sweet talker, but they mean it. I'd never have much problem with Sabahan guys cuz they are always so understanding. Pendek kata, most of them know exactly how to treat girls, good sense of humor and be honest at the same time. Diorang tak mengumpat macam perempuan (if you know what i mean). Juga, banyak yang pandai main alat muzik. Based on my observation la. Wah kau siap observe lagi..

Itu dari apa yang saya nampaklah. Kalau pandai cari, lelaki sabahan sebenarnya banyakkk yang ada ciri-ciri ni. Kalau tak ada, tu nak buat macamana lagi kan.

Anyway, I'm going to Kota Kinabalu tomorrow with the siblings. 1Borneo mesti tengah crowded sekarang ni. Kan musim perayaan kan. Christmas is just around the corner! Cuci mata.. :P

Labels:


6 Comments:

Blogger ABdi said...

wanB is crawded!!, same goes wit cp and everywhere... kk is jamed.... u wish u in auto car...... well, org nak shooping tuk krismas n buka skolh da ni.... good luck

21 December, 2010 03:29  
Blogger mr_mrs mikko said...

eya aa..
aku pn jmpa kbykan pndai main gitar..
weee...
my bf tu pun aku jatuh cinta sbb dia pndai main gitar,
dan dia buat lagu untuk pikat aku..

haha..how sweet kan..
hihi

21 December, 2010 07:55  
Blogger amalmeor said...

Omaigod!I like SABAHAN tu...mmg admired SABAHAN.

21 December, 2010 08:01  
Blogger Fina Sophie said...

ABdi,
tu yang best tu abdi, bleh cuci mata hoehoehoehoehoehoe merry christmas. :P mau p kk sbb mau shopping utk the kids la ni. mau buka suda sklh ^^

21 December, 2010 15:59  
Blogger Fina Sophie said...

mr_mrs mikko,
sweeet.. manisss.. smpai sakit gigi nih. hehe. untungla wanie, bf pndai main gitar T__T always admire those who plays music instrument, especially guitar. faint faint faint :P

21 December, 2010 16:02  
Blogger Fina Sophie said...

amalmeor,
malay guys also not bad la. hehe. i actually like mexican guys ehehehehehhh.. :P

21 December, 2010 16:04  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish