2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




FriendSter and MySpace
Saturday, December 25, 2010 posted at 00:56 ♥

You still have your Friendster and Myspace account's password? I do! I do! XD

Saya pernah delete akaun Myspace dulu, then bila search my name, saya terjumpa satu lagi akaun Myspace atas nama saya. Huh? Saya lupalah tu. So saya login balik and nampak yang Myspace dah tukar interface. Saya login sebab nak update information-information dekat akaun-akau tu. Banyak yang perlu diupdate sebab dah terlalu lama. Dan mungkin tak releven. I don't even remember I once love 'blowing wind' ; angin bertiup sepoi-sepoi. HAHA. So I guess so much things have changed now. Dan nak delete mana-mana yang perlu didelete. 

Found this on my Myspace profile XD
Hehe. Waktu umur awal 20an. So into glitter-glitter pictures. Of course, you wouldn't see the glitters here hiks. Okey this has to 'GO'. HAHA. Jadi, ini new look for my myspace :


Quite handsome kan layout myspace yang belum customize ni? Ehehe. I want layout blog macam ni @_@ And and and why Facebook have to be BLUE? Grey like this is quite attractive. Why it has to be Myspace? Why BLUE?

Okey, Friendster pula.


Baru teringat nak snap bila dah logout. Nak hambik. Just because dekat Friendster ada banyak gambar-gambar lama so saya sayang nak delete. Biarlah tu. Private dah pun semua. Just in case I got friend dari Friendster yang belum add dekat Facebook XD

Found this picture of mine..

 

Waktu April 2008. Waktu ini saya di Taman Budaya Negeri Kedah Darul Aman. Masih dalam proses pembelajaran dalam bidang tarian. Mungkin ada keras-keras lagi kot tu HAHA. Baju tu saya masih simpan lagi. Precious thing wo.. :)

Not mentioning saya still kurus sikit time ni HAHAH.

And here, the same day. Cuma dah bertukar sebab aktiviti lain :


Recognize him? Maigoddd. Had a snap with him just because I don't wanna be the odd one out LOL XD

Banyak lagi gambar lain. Gambar-gambar yang dah hilang semua sebab external hardisk rosak. Perghh.. External hardisk tu. Sampai sekarang masih ingat lagi kau. Nasib baik adalah juga saya upload sikit-sikit gambar-gambar dekat internet untuk 2006-2009 punya gambar-gambar, kalau tak, kirim salam sajalah.

All in all, tak sampai hati nak komen interface Friendster yang terbaru ni T___T 

Labels:


0 Comments:

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish