2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Will you?
Tuesday, November 30, 2010 posted at 14:30 ♥

What will you do, when you lose your pendrive .. or your broadband .. or your laptop .. or even your loved ones.

saya tak tahu kalau ini terjadi dekat semua orang, but I have this kind of anxiety, afraid of losing. my expectation for perfection selalu makan diri. but I can't help..

kalau ada benda hilang or saya tak ingat mana saya letak, mula sekali heart berdegup. tangan menggigil. mula tak tentu mencari. is it normal?

dari tadi saya tak makan apa-apa. saya dah rasa kurang bertenaga. saya nak makan, tapi malas. sebab saya kena masak nasi, kena masak lauk-pauk. sebab kalau tak makan langsung even one bite of bread, saya jadi emosional. tak minum pun jadi emosional. tapi saya sekarang ni tak bertenaga, macamana nak masak? tolonglah masakkan untuk saya..

Labels:


8 Comments:

Blogger amalmeor said...

Kak fina!!!
Jgn la smpai tak makan.Nnt takde energy.
About losing sumthing or sum1,sy mmg tak sggp.Sangat2 tidak.
It takes a long time nk lupakan even brg yg kecil but it means everything to me~

30 November, 2010 14:38  
Blogger Fina Sophie said...

amalmeor,
yala2 nak masak la ni. takleh megi, mesti nak nasi juge hahaha.

30 November, 2010 15:01  
Blogger rianve86 said...

meh cnie dyah masakkan utk fina starting tomorrow saya penganggur yg sedang berjaya

30 November, 2010 15:10  
Blogger fara said...

Yelah fina.
Jgn la smpi tak mkn taw!

Fara pon jenis tak sanggop nk lose anything that i have.
it will kill me :(

01 December, 2010 11:54  
Blogger Fina Sophie said...

rianve86,
dayah, rasa mls sgt nak masak hari tu, then masak juga. tu pun dana tolong hehehe. menganggur puas2 sblm stat krja k. hihi =)

02 December, 2010 22:15  
Blogger Fina Sophie said...

fara,
baek fara! haha.

sesungguhnya dunia ini segalanya hanya pinjaman. ewah. tp betul la kan..

02 December, 2010 22:18  
Blogger Fitrihadi said...

just relax k.. tak perlu nak panik..uihh susah gak jadi Fina Sophie ni..

04 December, 2010 03:23  
Blogger Fina Sophie said...

Fitrihadi,
haha fitri. itula. nak kena makan ubat antidepression ni.

08 December, 2010 18:39  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish