2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Thanks to all of my 145 followers!
Friday, November 26, 2010 posted at 01:07 ♥

Quite difficult to keep my dietary routine back in track by this time being cuz I am very keen in cooking for lunch lately lepas tu serve sendiri-sendiri (english terabor!). Biasanya tak ambil lunch. Sarapan saja lepas tu tunggu for dinner. Dinner dah disediakan. Cuma sarapan buat sendiri. Just, sekarang ni selalu terlepas sarapan (you know why heh), so can't wait til dinner sebab perut dah berkeroncong. As usual, pagi-pagi lagi rumah dah sunyi. Both ayah and mama busy. Nasib baik sekarang cuti sekolah. Adik-adik semua selalu ada dekat rumah saja. So yeah. Macam ni la jadinya. Makan-makan-makan, back to my old habit. Gosh. For a start, I really need to do fasting (- -").

Siang-siang adik-adik semua dekat rumah but still agak sunyi rumah ni. Semua buat hal masing-masing. Nasib baik Dana is here. Giggling for every single thing. Somebody to talk with. Riuh rumah kalau kami bercakap. Dua-dua jenis suka bercakap macam dunia aku yang punya. How tak senonoh. And, nasib baik internet ada. Nasib baik juga this house have lots of chores to do. Boring as it is, but I would rather bored in doing something than bored for not doing anything. Here and there, tak pernah habis. Good for me though, taklah mati kebosanan. Aih bila nak start kerja ni? LOL. Tengah tunggu waktu yang sesuai. Can't wait. Bila dah start, I dunno if I will have much time main internet. My work will need lots of my time, I HOPE heh.

Saya? Saya cuma gadis kampung somewhere at Sabah, enjoying my home sweet home after years dekat negeri orang, having good time and looking forward for a business where I can be my own boss, and after so many heartbreak now I'm in love with my own life - being a single woman, and well, I love my life the way it is. I've lost almost everything along the way to get here, but as the saying goes, 'you get some, you lose some.'

I've cried every single tears. I know how cruel life could be. I've been through some falling phase of my life. I fell, hard. But I get up, somehow. I managed to overcome every fear, and now I'm standing here knowing that I am worth every trial ALLAH sent me.

Dah terbalik dah. My hair tu supposed to be Dana's original hair, and vice versa XD

Do not mind my teeth. Dari kecil lagi memang dah terkeluar sikit macam tu bila senyum. HAHAHA! Smile with me today!

Labels:


6 Comments:

Blogger tiefazatie said...

welcome2...hihi..suka baca cte2 fina nie..neway..sama ja muka nie..hihi..aik?napa ifa nda nmpk sdh smix nie..adaka tenet ifa sot sudah nie fina???haha

26 November, 2010 01:22  
Blogger fara said...

HyeDear!
Same goes with me.
I wish I had my own business and be my own boss. hehe.
btw, hows ur blogshop doing?
nak link! ;)

27 November, 2010 20:12  
Blogger Fitrihadi said...

woah orang sabah pun cantik pe :)

28 November, 2010 10:27  
Blogger Fina Sophie said...

tiefazatie,
hehe yaka, welcome dear! muka adala sama sikit, tp ada beza ni. mata dia besar. mata sy sepettt. hahaha.

30 November, 2010 14:39  
Blogger Fina Sophie said...

fara,
ha'ala fara sy pun hampir terlupa. dah ada dah tp tak buka lagi. takut tak terbagi komitmen la fara, i dont have much time walking around huhuu. ni pun byk hutang dgn blogger lain. i am very slow kadang2 (kadang2???) XD

nah link, tp tak buka lagi k. hehe http://sophiearmario.blgspot.com
kikikiki

30 November, 2010 14:41  
Blogger Fina Sophie said...

Fitrihadi,
oh fitri. hehe. thanks :)

30 November, 2010 14:41  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish