2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Tari Kirana @ Majlis Anugerah SK Poring, Ranau : Prelude ♡
Wednesday, November 17, 2010 posted at 02:53 ♥


silap saya, bukan SK Lohan. Sekolah lain rupanya. SK Poring :P 

sebenarnya, ada seorang kurang ni - Jimah. Sebenarnya dragon ball ada tujuh biji semuanya eh sebenarnya kami ada tujuh orang semuanya XD

shit. muka ai pelik. wakakak. tapi tak apa. muka ai memang sentiasa pelik pun lepas tu bajet tinggi sangatlah tu siap tunduk-tunduk eleh elehhhh 

peace la peace. ayah nampak gambar ni dengan jari macam tu memang kena lah hoho

yes, fina adalah nana 

kami dalam makmal sains sekolah, tumpang mekap dekat situ 

ini adalah gambar self-timer tapi macho kan ini picture ehehehe 

cantik-cantik kan gadis-gadis belasan tahun ini. saya tak sampai belasan lagi, baru 10 tahun. BWEKK. XD jangan ada sesape nak amik hati saya, saya tahu saya memang macam muka baru bangun (memang baru bangun pun fina, kau ingat apa?) HAHAHEHEHOHO 

tahun ni nak amik banyak-banyak offer lepas tu nak buat kostum tarian baru - MUKTAMAD! Moga tercapai. 

tunggu dapat gambar dari kawan lagi, baru post gambar dekat sini ^^ 

boleh LIKE page Tari Kirana di FB sana nanti - baru lagi sebab tu tak dedahkan lagi. sebelum ni buat FB Group (private group) sekarang pindah ke FB Page. i wish dekat FB Page tu ada option 'Performing Arts' (- -")

okey bye. saya mengantuk.

    Labels:


    3 Comments:

    Blogger fara said...

    Salam Aidiladha Fina!!!

    Fara pling ske tgk org menari time kat kolej dlu.
    rase nyesal tak blaja menari.
    skang bdn tak lembut dh :(

    17 November, 2010 17:51  
    Blogger Fina Sophie said...

    fara,
    salam aidiladha juga fara!

    eh tapi org badan keras tp kalau selalu trun praktis leh lembut tau fara. yg pnting minat, latihan berterusan dan mungkin ada tmbhn sedikit bakat tu pun dah cukup membantu.. sy sndiri pun mula dari zero ;)

    18 November, 2010 00:57  
    Anonymous Anonymous said...

    My partner and I really enjoyed reading this blog post, I was just itching to know do you trade featured posts? I am always trying to find someone to make trades with and merely thought I would ask.

    12 January, 2011 23:58  

    Post a Comment

    You can freely :
    1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
    2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
    3. Be nice.

    Thanks for simply being here! *love*







    original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish