Sunday, November 21, 2010

More from Fina's wardrobe.

okey selesai untuk bulan november ini. expected coming events and important dates pun pada sekitar pertengahan disember (persiapan mula awal disember) so hingga ke penghujung november ini, saya boleh bernafas releks sikit fuh fuh. ah okey. note for myself - malam esok conference YM 100penulis XD

siang tadi ke Kota Kinabalu. everything went well actually cuma banyak benda yang berlaku secara tiba-tiba. hari ini mama dan ayah juga ikut ke KK. termasuk Dana. tak payah tanya, kami berdua memang kaki jalan sikit berbanding adik beradik lelaki. waktu dah lepas Kundasang, orang dari jabatan imigresen telefon, untuk urusan pekerja my mum. ah terpaksa patah balik ke Ranau amik her worker tu. kemudian gerak ke Kota Kinabalu balik, and guess what? saya singgah ke 1Borneo jumpa seseorang yang dah setahun tak jumpa. Waw.. semua orang memang dah makin kurus ke semua ni? mama seronok je saya nak pergi jumpa dia - LOL funny.

i got a surprise. dia bagi ini :

Ferrero Collection

.. for my coming birthday. how thoughtful. dia cakap dia tak dapat nak celebrate sama-sama my birthday sebab dia ada kursus waktu tu. well, saya pun tak harap apa-apa langsung dari dia sebab, among the reason is, even i wasn't there when it was hari dia.

instead of 24 birthday cake's candles, i got 24 coklat dalam satu box mewakili jumlah my coming age. 24 (i'm going to lie about my age after 25 HAHAHA). even birthday tak sampai lagi tapi dah ngap habis semua. family member tolong hehehe. of course lah aku tak mampu nak habiskan seorang-seorang dalam masa yang singkat cuz i'm not really a fan of chocolates - dua hari belum tentu habis.

after 1Borneo, settlekan my own urusan, lepas tu head ke Kota Kinabalu. lunch dulu dengan Dana sebab parents ada hal lain. lepas lunch, masuk Center Point jalan-jalan. parents bagi masa sejam saja. sejam tak pernah cukup tapi okeylah sejam pun jadilah. actually, temankan Dana beli sneakers tapi. tapi. tapi .. saya sempat pergi beli ini ;

adik 22 tahun kata ini heels ROCKSTAR yea yeaah!

God knows macamana susahnya hati I tak dapat nak cari saiz padahal punyalah banyak kasut yang berkenan di hati tapi terpaksa tolak sebab tak sesuai dengan saiz kaki. saiz 4. cantik pun tapi kalau pakai tak selesa, tak ada gunanya tsk tsk. but alhamdullah, kali ni jumpa yang .. agak okeylah. harga pun affordable gila-gila.

dana found her sneakers. kuat benar azam dia nak beli sneakers, pengaruh dari boyfriend lah tu.

last night waktu tengah online, ada somebody ni pergi LIKE status saya dekat FB. urgh.. after all that happened, why did he even care anyway. i just don't think it's right. entahlah. it's just me mungkin. setelah sekian lama, tiba-tiba tanpa sengaja mungkin, dia mengingatkan saya yang sebenarnya even mungkin saya dah mampu tolak tepi kenangan bersama dia, tapi dia sebetulnya masih wujud di muka bumi ni. a simple LIKE on my FB status, but it make me realize that he's still there. ah. why. i checked his profile, and stated there, he's separated with his GF. LOL. GREAT. you know already what's on my mind, right? i know this is crazy. merewang-rewang fikiran ni semalam dengan macam-macam angan-angan tapi terus sedarkan diri. otak penuh dengan 'what if, what if, what if?'. merewang balik, then sedarkan diri balikkkk. haih. why la my mind choose to live in this kind of craziness?? just a simple LIKE and he got all of me. shit. 

it's 1:43 AM. dah letih. salam.


Share:

8 comments:

  1. Comel la kaki...saiz 4 2...mcm cinderella...hehe
    Blogwalking Time =)

    ReplyDelete
  2. Nice site, nice and easy on the eyes and great content too.

    ReplyDelete
  3. omg! sgt sweet oke sape bg coklat tu.
    then the fact yg representing ur name lg.
    mcm sgt thoughtful kan.

    cunnye! cunnye heels baru *drooling*

    ReplyDelete
  4. Sandra Azwan,
    pergggh tell me about it! serious mmg sedap! tp sy makan tak byk, org lain yg tolong hbskan hehehehe..

    ReplyDelete
  5. Zyash,
    hi zyash, haha mcm cinderella ye. ya okeyla tu. kecil2 dulu angan2 jadi cinderella XD sy cinderella, zyash jadi sleeping beauty k hehe.

    ReplyDelete
  6. fara,
    ya heels tu mcm jadi hiasan je fara. memuaskan nafsu serakah beli heels mcm tu. haha.

    dia mmg sweet :)

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*