Pages

New blouse.

Thursday, November 18, 2010

terpaksalah tangkap gambar sendiri
last time keluar dalam beberapa hari lepas, beli legging dan kemeja putih. tadi petang keluar lagi - nak tukar legging sebab perasan legging tu terlebih panjang. rendangnya ai kan? hehehe. susah nak cari pakaian yang betul-betul fit my height iskk. ADA TAK TIPS NAK CARI PAKAIAN UNTUK ORANG MACAM SAYA? T___T atau tips nak alter/rework/adjust baju siap tsk tsk.

so keluar petang tadi ingat nak tukar, tapi sayangnya saiz yang i ada sekarang ni lah paling kecik sekarang ni. uh. banyak masa browsing around here and there (sorang-sorang - macam biasa), and jumpa several clothes yang menarik. masuk fitting room beberapa kali dan decide untuk beli blouse ni. i LOVE this new blouse! selesa gila nak pakai. warna kelabu, tapi nampak macam warna brown ek dalam gambar ni..

bestnya terapi ai ni haha XD

ok bye!

10 comments:

  1. chenta,
    haha.. yeke. almari i memang cantik. ngahaha

    ReplyDelete
  2. bukan la yunk..blouse tu santek..i pun suka beli blouse or dress mcm tu...nmpk ayu je!

    ReplyDelete
  3. love the blouse!!!!! kalau dah tak pakai sila pos ke semenanjung... he he....

    ReplyDelete
  4. chenta,
    haha! got! thanks. simple kan.. ^^ dibuat dari kain lembut so selesa gila2.

    ReplyDelete
  5. cikpia,
    ohh cikpiaaaa.. miss you. so busy la this month. tak byk masa blogwalk :( cikpia nak baju ke? hehe..

    ReplyDelete
  6. ur blouse sgt cute!!!

    fara ske shopping ble stress.
    tp klo tak stress pon ske shopping gak!
    ngahaha :P

    ReplyDelete
  7. is it u?? last time i masuk blog ni macam orang lain..u dah kurus ke??

    ReplyDelete
  8. fara,
    thnks fara! simple sj tu sbnrnya. hehe. sy pun suka shopping, cuma jarang la hehe.. bhya kalau shopping sy ni. :P

    ReplyDelete
  9. Fitrihadi,
    ya thats me, anyway, muka sy dlm gmbr mmg sntiasa berubah2 pun. yela.. tak fotogenik kan hehehe. bila masuk blog ni. several months ago, i berat dlm 53. skrg dah kurang 4 kg. ala 4 kg je pun, takkanla byk sgt beza. ke mmg slh masuk blog? ;P

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS