2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




New blouse.
Thursday, November 18, 2010 posted at 21:51 ♥

terpaksalah tangkap gambar sendiri
last time keluar dalam beberapa hari lepas, beli legging dan kemeja putih. tadi petang keluar lagi - nak tukar legging sebab perasan legging tu terlebih panjang. rendangnya ai kan? hehehe. susah nak cari pakaian yang betul-betul fit my height iskk. ADA TAK TIPS NAK CARI PAKAIAN UNTUK ORANG MACAM SAYA? T___T atau tips nak alter/rework/adjust baju siap tsk tsk.

so keluar petang tadi ingat nak tukar, tapi sayangnya saiz yang i ada sekarang ni lah paling kecik sekarang ni. uh. banyak masa browsing around here and there (sorang-sorang - macam biasa), and jumpa several clothes yang menarik. masuk fitting room beberapa kali dan decide untuk beli blouse ni. i LOVE this new blouse! selesa gila nak pakai. warna kelabu, tapi nampak macam warna brown ek dalam gambar ni..

bestnya terapi ai ni haha XD

ok bye!

Labels:


10 Comments:

Blogger chenta said...

santek!

18 November, 2010 22:24  
Blogger Fina Sophie said...

chenta,
haha.. yeke. almari i memang cantik. ngahaha

18 November, 2010 22:29  
Blogger chenta said...

bukan la yunk..blouse tu santek..i pun suka beli blouse or dress mcm tu...nmpk ayu je!

18 November, 2010 22:42  
Blogger cikpia said...

love the blouse!!!!! kalau dah tak pakai sila pos ke semenanjung... he he....

19 November, 2010 09:52  
Blogger Fina Sophie said...

chenta,
haha! got! thanks. simple kan.. ^^ dibuat dari kain lembut so selesa gila2.

19 November, 2010 09:52  
Blogger Fina Sophie said...

cikpia,
ohh cikpiaaaa.. miss you. so busy la this month. tak byk masa blogwalk :( cikpia nak baju ke? hehe..

19 November, 2010 09:53  
Blogger fara said...

ur blouse sgt cute!!!

fara ske shopping ble stress.
tp klo tak stress pon ske shopping gak!
ngahaha :P

19 November, 2010 12:50  
Blogger Fitrihadi said...

is it u?? last time i masuk blog ni macam orang lain..u dah kurus ke??

22 November, 2010 09:37  
Blogger Fina Sophie said...

fara,
thnks fara! simple sj tu sbnrnya. hehe. sy pun suka shopping, cuma jarang la hehe.. bhya kalau shopping sy ni. :P

23 November, 2010 07:44  
Blogger Fina Sophie said...

Fitrihadi,
ya thats me, anyway, muka sy dlm gmbr mmg sntiasa berubah2 pun. yela.. tak fotogenik kan hehehe. bila masuk blog ni. several months ago, i berat dlm 53. skrg dah kurang 4 kg. ala 4 kg je pun, takkanla byk sgt beza. ke mmg slh masuk blog? ;P

23 November, 2010 07:46  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish