Pages

Kuchiwa.

Friday, November 19, 2010

baru sekejap tadi dapat panggilan dari seseorang. tak lama selepas start borak-borak, dia sampaikan satu berita. bukan buruk, bukan berita baik juga. berita yang mengecewakan, mungkin. but still bukan berita buruk. well, at least tak buruk sangat. cuma, kecewa. itu yang paling banyak.

diam saja mendengar penjelasan dia. tak terkata apa-apa. bukan nak buat silent treatment ka apa, cuma nak cepat-cepat terima kenyataan. pahit jugalah nak telan, tapi terpaksa. lama juga saya diam. tapi lepas dia cakap 'helo?' saya sedaya upaya kumpul kekuatan yang ada untuk project suara yang ceria. and saya bagitahu dia, saya faham. i do understand. kecewa saja. saya tak marah. kecewa saja.

ada perancangan saya yang tak jadi untuk hujung tahun ini. but i'll be okey. saya cepat recover. i'm prepared for these kind of things anyway. lebih baik fokus untuk hal esok ;)

4 comments:

  1. sekejap aje kuchiwa tu. nanti2 ada gud news lak. :) percayalah... (mcm lagu datuk siti T_T) ehehe..

    ReplyDelete
  2. Salam,
    Kalau tak pernah kecewa, macam mana kita nak tahu apa yang terbaik yang patut kita pilih?

    semua tu akan ok nanti...just sabar skit je

    ReplyDelete
  3. nur.sa,
    omg u're totally right, sa. esoknya sy dpt hadiah birthday in advanced :P sbb tu i said, i know, i'll be okey :)

    ReplyDelete
  4. anyss
    salam anyss,
    yes, sy pun dah nmpk apa yang terbaik. it's good bnda tu tak jadi, sbb it will lead me to another life yg sy tak pasti sy btul2 nak or tak. biar sy sorang je yang tahu.. :)

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS