2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Kuchiwa.
Friday, November 19, 2010 posted at 21:59 ♥

baru sekejap tadi dapat panggilan dari seseorang. tak lama selepas start borak-borak, dia sampaikan satu berita. bukan buruk, bukan berita baik juga. berita yang mengecewakan, mungkin. but still bukan berita buruk. well, at least tak buruk sangat. cuma, kecewa. itu yang paling banyak.

diam saja mendengar penjelasan dia. tak terkata apa-apa. bukan nak buat silent treatment ka apa, cuma nak cepat-cepat terima kenyataan. pahit jugalah nak telan, tapi terpaksa. lama juga saya diam. tapi lepas dia cakap 'helo?' saya sedaya upaya kumpul kekuatan yang ada untuk project suara yang ceria. and saya bagitahu dia, saya faham. i do understand. kecewa saja. saya tak marah. kecewa saja.

ada perancangan saya yang tak jadi untuk hujung tahun ini. but i'll be okey. saya cepat recover. i'm prepared for these kind of things anyway. lebih baik fokus untuk hal esok ;)

Labels:


4 Comments:

Blogger nur.sa said...

sekejap aje kuchiwa tu. nanti2 ada gud news lak. :) percayalah... (mcm lagu datuk siti T_T) ehehe..

20 November, 2010 10:42  
Blogger anyss said...

Salam,
Kalau tak pernah kecewa, macam mana kita nak tahu apa yang terbaik yang patut kita pilih?

semua tu akan ok nanti...just sabar skit je

20 November, 2010 23:23  
Blogger Fina Sophie said...

nur.sa,
omg u're totally right, sa. esoknya sy dpt hadiah birthday in advanced :P sbb tu i said, i know, i'll be okey :)

30 November, 2010 14:50  
Blogger Fina Sophie said...

anyss
salam anyss,
yes, sy pun dah nmpk apa yang terbaik. it's good bnda tu tak jadi, sbb it will lead me to another life yg sy tak pasti sy btul2 nak or tak. biar sy sorang je yang tahu.. :)

30 November, 2010 14:51  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish