2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Random Pictures
Friday, October 15, 2010 posted at 16:43 ♥

Randomity at it's best!


Rosyam Nor dalam rancangan Bricks Talk Show
*hotak kau fina*

Rantai biasa tapi sangat bermakna. Kedua-dua buah rantai ni dibeli pada masa yang berlainan. Yang ada batu-batu tu mama yang belikan dari Taiwan. Dana juga dapat satu, tapi buah bentuk lain. Yang bentuk epal tu (it's actually pink cair in color) beli sendiri sekali dengan Dayah. And later I found out yang Lian, Zetty, dan Dolly pun ada buah rantai bentuk epal tu LOL cuma warna lain-lain. Sebab leher saya tak berapa sedap nak pakai rantai tiap masa, so selalu simpan saja. But sometimes I'll wear this, though. Bila dah timbul rasa rimas (biasanya after 3 days) terpaksa buka balik (- -")

Pemandangan dari jendela bilik saya. Yang ditutup dengan awan tu Gunung Kinabalu. Biasanya awal-awal pagi waktu baru nak cerah, boleh nampak puncak gunung. Not so lucky waktu saya tangkap gambar ni hehe.

 Nakal ye nakal. Tengok muka tu macam nak melawan dah eleh eleh.


 "Ehem-ehem. Testing testing. Fina, will you go out with me tonight? The fish-ish dish already on serve ehem ehem." LOL Lepas kena cubit tadi you still so naughty ar?

 Fina Sophie got this for free. Check out H E R E! Eh itu link private ek? Ops sorry XD


Boyfriend Dana bagi Dana. OMAIGOD pulissss hahaha!
NVM Fina, enough with i-freak-out-my-sister-have-a-boyfriend face. Just trying to be the best sister as I can be haha (- -")

This is actually 5 inch! @_@ Selama ni saya sangka 4 inch je. Patutlah tinggi semacam T_T





Labels:


2 Comments:

Blogger nur.sa said...

kucing itu kesian dapat tuan yg suka cubit dia. hahahaha. tapi sa suka color dia. comell. muka je kontrol hensem.

17 October, 2010 09:11  
Blogger Fina Sophie said...

nur.sa,
ramai puji bulu kucing kitorang tp bayangkanla dekat rumah ada 8 ekor kucing yang kaler semua mcm ni. BAYANGKAN sampai nak bosan pun dah tak larat dah. diorang bergaul sesama diorang je sbb tu tak berkembang bulu. teringin nak kucing kuning :(

17 October, 2010 23:41  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish