Friday, October 15, 2010

Random Pictures

Randomity at it's best!


Rosyam Nor dalam rancangan Bricks Talk Show
*hotak kau fina*

Rantai biasa tapi sangat bermakna. Kedua-dua buah rantai ni dibeli pada masa yang berlainan. Yang ada batu-batu tu mama yang belikan dari Taiwan. Dana juga dapat satu, tapi buah bentuk lain. Yang bentuk epal tu (it's actually pink cair in color) beli sendiri sekali dengan Dayah. And later I found out yang Lian, Zetty, dan Dolly pun ada buah rantai bentuk epal tu LOL cuma warna lain-lain. Sebab leher saya tak berapa sedap nak pakai rantai tiap masa, so selalu simpan saja. But sometimes I'll wear this, though. Bila dah timbul rasa rimas (biasanya after 3 days) terpaksa buka balik (- -")

Pemandangan dari jendela bilik saya. Yang ditutup dengan awan tu Gunung Kinabalu. Biasanya awal-awal pagi waktu baru nak cerah, boleh nampak puncak gunung. Not so lucky waktu saya tangkap gambar ni hehe.

 Nakal ye nakal. Tengok muka tu macam nak melawan dah eleh eleh.


 "Ehem-ehem. Testing testing. Fina, will you go out with me tonight? The fish-ish dish already on serve ehem ehem." LOL Lepas kena cubit tadi you still so naughty ar?

 Fina Sophie got this for free. Check out H E R E! Eh itu link private ek? Ops sorry XD


Boyfriend Dana bagi Dana. OMAIGOD pulissss hahaha!
NVM Fina, enough with i-freak-out-my-sister-have-a-boyfriend face. Just trying to be the best sister as I can be haha (- -")

This is actually 5 inch! @_@ Selama ni saya sangka 4 inch je. Patutlah tinggi semacam T_T





Share:

2 comments:

  1. kucing itu kesian dapat tuan yg suka cubit dia. hahahaha. tapi sa suka color dia. comell. muka je kontrol hensem.

    ReplyDelete
  2. nur.sa,
    ramai puji bulu kucing kitorang tp bayangkanla dekat rumah ada 8 ekor kucing yang kaler semua mcm ni. BAYANGKAN sampai nak bosan pun dah tak larat dah. diorang bergaul sesama diorang je sbb tu tak berkembang bulu. teringin nak kucing kuning :(

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*