Sunday, October 31, 2010

Listen to me.

Okey let's play random.

Untuk 3 minggu akan datang, I akan kekurangan my 'drug'.. :(

Saya baru terperasan bahawasanya retro heels yang selama ni saya sangka berketinggian 4 inci adalah rupa-rupanya 5 INCI @_@ The one I pakai ke hulu ke hilir waktu dinner dengan team Innershine di 1Borneo adalah sebenarnya 5 inci. OMG OMG I TAK SEDAR I DAH EXPERT. Hahaha. Saya tersedar waktu tengah susun-susun my heels. Saya letak another 4 inch heels sebelah retro heels tu kemudian terperasan yang retro heels tu lebih tinggi. I am sure 4 inch heels tu bukan 3 inch or 2 sebab I dah biasa 2-3 inch for god sake. Saya pun ambik lah tali pengukur dekat drawer dan bulat mata bila dapat tau it's actually 5 INCH! And no, tak payah terangkan apa perbezaan antara inci dan CM cuz I definitely well aware about it.

About my diet. Dah lebih kurang 4 bulan I'm on my diet. Sekarang ni dah 31 Oktober. Masa sungguh pantas berlalu, bukan? Bulan ni, saya just jaga makan saja. Itupun sometimes I tensen, I mula makan banyak. The last time I update about my weight in my blog, I already reached 49.4 KG right? Pagi tadi, waktu cek berat, I am already 48.8 KG. Well. Padanlah. Saya buat senaman pun hujung-hujung minggu saja. Makan tak berapa jaga. Hanya cukup-cukup untuk sekadar maintain weight. Ahaha. Tapi I am okey with that. Target I sebulan turun satu kilo. Masih tak tersasar. I started with 53 KG what :P Saya nak dapat berat 45KG. Ada dalam 4KG lagi. Sikit lagi, sikit lagi..

Saya memang akan jarang update blog kot sekarang ni. Til one week, or month, or year? Tak tahu *senyum* if I do, I'll share other things, bukan tentang life saya kot. But sometimes I'll be here updating things in my life, most likely, randomly. Just to make you guys are sure I am still alive. Saya tengah banyak benda dalam progress, tunggu saja khabar dari saya, atau mungkin tak. Truth is, saya bukan jenis yang suka bising-bising tentang benda yang saya nak buat, lebih-lebih lagi yang melibatkan hidup saya sendiri atau melibatkan keputusan saya sendiri.

My preloved blogshop, I'll let my one friend to handle it for me. I'll help her for sure, but she'll do the rest.

Saya sedang dalam progress untuk kotakan semua janji-janji saya, just wait ;)

Okey, dah letih menaip. See you later. Don't miss me.

Updating through my N73.

Share:

6 comments:

  1. lucky u! bole paki heels tinggitinggi.
    sbb for me, klo paki tgi sgt nnti nmpk mcm tiang so kene stick to 1-2 inch je. so sad! T___T

    ReplyDelete
  2. update guna n73?
    i pun pakai n73 tapi tak penah plak try update blog..hahahaha

    5 inci?
    0_o

    ReplyDelete
  3. fara,
    now i wonder.. brapa la agaknya tinggi fara ni ;)) but for sure, fara memang nmpk kurus dekat gmbr. mcm sist saya, kurus gila, lepas tu nakkk juga ikut2 beli heels. kan dah mcm tiang T_T

    ReplyDelete
  4. Arief Arf,
    kalau bukan sbb line internet dekat rumah tiba2 tak berfungsi, n dlm masa yg sama pula gatal nak update blog, tak guna hp punya. langgan internet celcom thru hp. tak best update guna hp, seriously. kecuali kalau dah menggelupur sangat nak update blog, itu lain cerita :D

    yah 5 inch. 5 inch wooo. lol.

    ReplyDelete
  5. Terima kasih atas informasi menarik

    ReplyDelete
  6. Nauczylem sie wiele

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*