Pages

Menstrual painnnn..

Tuesday, October 12, 2010

Sakitnya. Dah menggeletar dah jari. Badan seram sejuk. Tapi semangat nak menaip tu yang tak boleh belah langsung tu. Wakaka. Sebenarnya aku kadang-kadang suka bebel waktu tengah not feeling well tak tahulah kenapa. Teringat ubat menstrual pain saya dah habis, ni kena keluar beli ni. Dah macam nak mati ni. Leh pengsan bila-bila masa ni. Sebelum pengsan kena drive ke hospital dulu sebab I'm home alone right now. Sunyiiiiiii (- -")

Alasan nak keluar drive. Tapi ehh memang sakit okey. Tambah dengan si bestfriend yang sedang sibuk dengan attachment dan research apa entah - can't always be there until 1 week. OR MORE? I don't know. Actually, dia cakap dia akan text sometimes, tapi saya cakap, 'NO NEED. SIAPKAN DULU SEMUA.' Amboi Fina. Understanding lah sangat? But again, we can't have everything, all at once, right. I still can wait (educate diri sendiri untuk jadi penyabar).

Tapi, rasa macam something is missing sudah. Padan muka. Hari tu kau cakap kau tak nak ganggu hidup dia banyak sangat kan, sekarang hambik.

So my heart is in pain also. Bleeding ceh ceh overnya. It's okey, dear heart. You still have this blog. Okey bye got to go. Yeah yea nak drive!



heart Pictures, Images and Photos

No comments:

Post a Comment

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS