2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Mari potong ketam.
Saturday, October 02, 2010 posted at 20:20 ♥

Potonglah ketam itu (cut the crap hahaha weh biar betul, bukan crab ke? Maaflah MUET band three je *frust berabis*). Tiga entri dalam sehari oh engkau memang blogger yang sungguh berjaya. Walau apa pun marilah kita melupakan cerita hot saya yang kononnya paling hebat kalau lelong jual masuk majalah Mangga sure jadi cerita muka depan kalah populariti artis masa kini lepas tu terus jadi fenomena weh apa kena mengena ni gila.

Kiranya dah hebatlah ni buat ayat tanpa noktah. Dilema sangat cool :P Tiba-tiba.

I write, I forget. You read, so you must forget. Ini arahan. Ceh serius nampak. Taklah gurau je, kau ni pun. Tapi eh ini memang blog perempuan serius. Betulll kau tak silap bloggg.. bhahahah.

Okey mari potong ketam lagi sekali.

Lama juga tak buat entri ala-ala happy kan? Haruslah tahu bahawa kalau saya publish entri sekali sehari itu nggak pernah bermakna kalau perasaan saya itu cuma itu saja untuk sepanjang hari. Boleh jadi cuma sebentar aja. Boleh jadi waktu nulis entri emosional, aku lagi senyum-senyum? Oh Galanggg.. Eh feeling kejap. Nampak sangat sambil tulis entri sambil tengok cerita Cinta Kirana hahahaha fine tak kelakar tapi kenapa rasa macam dah lama gila tak gelak? T__T

Beberapa hari ni mood swinging sikit. Uh sikit kau cakap Fina? Bukan banyak beribu-ribu lemon ke? Kesian lemon yang kena hahaha sentimental ke sakit mental ke saya kurang periksa lah pulak. Doktor sila periksa sekarang. Text mee, call meeeee. Ah suka hati suruh doktor call dia pulak. Ingat kau apa, Perdana Menteri? Apa pun, maaflah, kerana mood yang swinging ni, tak pasal-pasal terhembur air liur basi dekat blog. Siap bagi kursus keibubapaan lagi.. apa kes? Engkau cakap sikit, apa kes? Haha.

Heh. Baiklah. Sebelum banyak ketam-ketam untuk dipotong dan fahamilah ia bakal menyumbang kepada kepupusan (yelah tu) mari stop now. From now on, mari terus memelihara ketam. Abaikan tajuk entri. Biar ketam beranak pinak di sini. Positive vibes, people! :P

Bye.

Labels:


2 Comments:

Blogger .s.o.f.i.a. said...

OMAGOSH!!!! u yang mood swing, i yang pening baca entry u nie............... ha ha............ tapi i can sense the 'happiness'........... =)

02 October, 2010 20:42  
Blogger Fina Sophie said...

.s.o.f.i.a.,
okey now kenapa perkataan happiness tu ada apostrophe? 'happiness' haha

02 October, 2010 20:50  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish