Pages

Love is Selfless. Not Selfish.

Wednesday, October 20, 2010

Malas nak edit pic ni
Baru selesai bagi kucing-kucing rumah ini makan. Semuanya 8 ekor dengan bulu yang satu fesyen je dengan yang atas ni. Itu tak termasuk ada dua ekor lagi KALER YANG SAMA JUGA yang baru lahir. Saiz saja yang beza. Ada yang perut besar macam pregnant padahal jantan, ada yang bermata besar, ada yang perut ramping gila *jealous* baiklah sebenarnya tak ada hati nak cerita pasal kucing.

Hari-hari yang sangat membosankan. I stopped watching sinetron CINTA KIRANA sejak semalam sebab watak Raka sangat meruntun jiwa. Dahlah comel, lepas tu dapat watak sedih macam tu. Nanti ai pula yang berdrama depan TV tsk tsk. Eh tiba-tiba teringat dekat S. Sebenarnya teringat S bila tengok cerita Raka (- -") Kirana dengan saya senasib kalau hal berkaitan Raka *dan dan nak kaitkan diri dengan watak cerita*, well, kita kan suka mengkait-kaitkan.. :P

Today is the second day he ignored me. Eheh. Dia tak suka rasanya saya guna perkataan 'ignore' so fine saya letak 'he've been so busy sampai dia TERPAKSA ignore me'. Sampaikan dah tak ada masa untuk saya. Tapi saya faham.

Sedih tapi faham. Tapi sedih. Tapi faham. Nak tukar profession jadi nurse lah, boleh? Muka dah comel, badan dah skinnier. Boleh jadi HOT nurse.


2 comments:

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS