2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Love is Selfless. Not Selfish.
Wednesday, October 20, 2010 posted at 18:33 ♥

Malas nak edit pic ni
Baru selesai bagi kucing-kucing rumah ini makan. Semuanya 8 ekor dengan bulu yang satu fesyen je dengan yang atas ni. Itu tak termasuk ada dua ekor lagi KALER YANG SAMA JUGA yang baru lahir. Saiz saja yang beza. Ada yang perut besar macam pregnant padahal jantan, ada yang bermata besar, ada yang perut ramping gila *jealous* baiklah sebenarnya tak ada hati nak cerita pasal kucing.

Hari-hari yang sangat membosankan. I stopped watching sinetron CINTA KIRANA sejak semalam sebab watak Raka sangat meruntun jiwa. Dahlah comel, lepas tu dapat watak sedih macam tu. Nanti ai pula yang berdrama depan TV tsk tsk. Eh tiba-tiba teringat dekat S. Sebenarnya teringat S bila tengok cerita Raka (- -") Kirana dengan saya senasib kalau hal berkaitan Raka *dan dan nak kaitkan diri dengan watak cerita*, well, kita kan suka mengkait-kaitkan.. :P

Today is the second day he ignored me. Eheh. Dia tak suka rasanya saya guna perkataan 'ignore' so fine saya letak 'he've been so busy sampai dia TERPAKSA ignore me'. Sampaikan dah tak ada masa untuk saya. Tapi saya faham.

Sedih tapi faham. Tapi sedih. Tapi faham. Nak tukar profession jadi nurse lah, boleh? Muka dah comel, badan dah skinnier. Boleh jadi HOT nurse.


Labels:


2 Comments:

Blogger adn said...

love is selfish... :)

24 October, 2010 17:38  
Blogger Fina Sophie said...

i guess it depends individually :)

19 November, 2010 09:19  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish