Pages

Funny.

Sunday, October 10, 2010

Mesej ke tak mesej, mesej ke tak payah mesej? Call ke tak payah call, call ke tak payah call?

Genggam telefon - tekan punat handphone laju-laju cari nama dia dalam phonebook. Dah jumpa, tekan punat enter. Lepas tu ibu jari sentuh punat dengan lambang ganggang telefon bila tiba-tiba mula berkira-kira dalam hati. Sampai lampu skrin handphone padam lepas tu tekan mana-mana punat untuk bagi lampu skrin on balik - over and over again, tapi masih tak decide apa-apa. Next thing I know, I dah tekan punat tadi tapi bila sedar laju-laju off balik.

'Nevermind', I told myself.

What the.

Yeah funny. Saya rasa saya ada benda nak cakap, tapi apa.. Saya sendiri pun tak tahu. What's going on with me..

6 comments:

  1. whts wrong?u hv 2 be confident wif urself k..

    ReplyDelete
  2. DeAnAiNi,
    i dunno, rasanya ni bkn mslh tak konfiden ke tak kondifen ke hehehe cuma i dont want to interfere much with his life now, actually.. cuz later i will be in everything, for the rest of his life. insya-ALLAH :P

    ReplyDelete
  3. ahahahahaa.......okay........ayat itu sungguh sweet!! n pls..dun 4get to invite me..

    ReplyDelete
  4. DeAnAiNi,
    insya-Allah ayu, ada jodoh, adalah. slow2 ^^

    ReplyDelete
  5. heylo my dear. wah, new design? hehe. tp rasa mcm suka yg dulu lg..huhu. xpe2 mungkin t dh biasa slalu "lalu" akan rasa ok. :) btw, hahah. klakar reading this post sbb sy SELALU sgt mcm tu. tp the best part is, SETIAP kali sy mcm tu, dia mesti akan call sy..n bila sy pick up sy akan terus ckp "hey br ingat nk call.." and dia MESTI akan ckp "alah..selalu pun bg ayat mcm tu.." hehe. tp, thats the fact actually. :) papepun, if rasa nk buat, buat je. gerak hati kita selalu betol. :)

    ReplyDelete
  6. shima,
    hi shima! yeah new layout. u'll get used with this one anyway. hehehehe.

    okey next time i'll trust my own instinct k. hehe. most of the time sbnrnya sy takut nak ganggu dia, thats all. org kerja pejabat still bleh diganggu2 lagi barang 2-3 mesej :P, but ada profession tertentu, tak boleh la. nti fokus hilang hehe ^^

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS