2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Funny.
Sunday, October 10, 2010 posted at 18:48 ♥

Mesej ke tak mesej, mesej ke tak payah mesej? Call ke tak payah call, call ke tak payah call?

Genggam telefon - tekan punat handphone laju-laju cari nama dia dalam phonebook. Dah jumpa, tekan punat enter. Lepas tu ibu jari sentuh punat dengan lambang ganggang telefon bila tiba-tiba mula berkira-kira dalam hati. Sampai lampu skrin handphone padam lepas tu tekan mana-mana punat untuk bagi lampu skrin on balik - over and over again, tapi masih tak decide apa-apa. Next thing I know, I dah tekan punat tadi tapi bila sedar laju-laju off balik.

'Nevermind', I told myself.

What the.

Yeah funny. Saya rasa saya ada benda nak cakap, tapi apa.. Saya sendiri pun tak tahu. What's going on with me..

Labels:


6 Comments:

Blogger DeAnAiNi said...

whts wrong?u hv 2 be confident wif urself k..

10 October, 2010 19:18  
Blogger Fina Sophie said...

DeAnAiNi,
i dunno, rasanya ni bkn mslh tak konfiden ke tak kondifen ke hehehe cuma i dont want to interfere much with his life now, actually.. cuz later i will be in everything, for the rest of his life. insya-ALLAH :P

10 October, 2010 19:39  
Blogger DeAnAiNi said...

ahahahahaa.......okay........ayat itu sungguh sweet!! n pls..dun 4get to invite me..

11 October, 2010 19:49  
Blogger Fina Sophie said...

DeAnAiNi,
insya-Allah ayu, ada jodoh, adalah. slow2 ^^

12 October, 2010 00:06  
Blogger shima said...

heylo my dear. wah, new design? hehe. tp rasa mcm suka yg dulu lg..huhu. xpe2 mungkin t dh biasa slalu "lalu" akan rasa ok. :) btw, hahah. klakar reading this post sbb sy SELALU sgt mcm tu. tp the best part is, SETIAP kali sy mcm tu, dia mesti akan call sy..n bila sy pick up sy akan terus ckp "hey br ingat nk call.." and dia MESTI akan ckp "alah..selalu pun bg ayat mcm tu.." hehe. tp, thats the fact actually. :) papepun, if rasa nk buat, buat je. gerak hati kita selalu betol. :)

15 October, 2010 23:25  
Blogger Fina Sophie said...

shima,
hi shima! yeah new layout. u'll get used with this one anyway. hehehehe.

okey next time i'll trust my own instinct k. hehe. most of the time sbnrnya sy takut nak ganggu dia, thats all. org kerja pejabat still bleh diganggu2 lagi barang 2-3 mesej :P, but ada profession tertentu, tak boleh la. nti fokus hilang hehe ^^

17 October, 2010 23:59  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish