2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




For all JPMDPP dan mantan JPMDPP SME Bank 2009 dan 2010.
Saturday, October 02, 2010 posted at 17:11 ♥

Password Protected. Di bawah ni saya bagi hint yang insya-ALLAH korang tahu. Kalau dah tau password dia, sebelum masukkan password tu, kalau mental tak kuat, jangan baca nanti menyesal. Serius menyesal. Dan saya tak bertanggungjawab dan melayan sebarang kekacauan jiwa dan minda yang more likely akan berlaku once dah habis baca. Read this at your own risk.

3 perkataan pertama, hint : Nama untuk jawatan bendahari dalam organisasi JPMDPP kita
1 perkataan terakhir, hint : Ucapan yang agak selalu kita dengar dalam team kita "We are _______."
Format password (nampak tak? ada space tu ;) : ___ ___ ___ ___

Yang tak berkenaan, stay away from this.
.
.
.

Nope, saya tak rasa saya hebat bila saya luahkan semua ini. Saya hanya mahu cakap benda yang kalian patut tahu, dan itu saja.

Labels:


8 Comments:

Blogger It'S Me ^_~ LeAnne said...

just tell what u felt,itz not wrong..if u dun speak out, those people won't know..dorang ni suka sangat perasan salah orang..never matter people's situation..i love that u speak out.. :)

02 October, 2010 18:52  
Blogger amalmeor said...

I wish i have a strength utk luahkan apa2 yg amal rs dlm blog.but sumtimes bla org baca then tgur,mula rs cam agak down walhal itu kita punya blog kan.biarlah nk tulis apa pun.
slalu je pendam prasaan then bla tringat rs geram.i shud luahkan je in my blog kan...
nak jd mcm kak fina jg la...

02 October, 2010 20:48  
Anonymous ika said...

haha.. nak baca.. tapi tak dapat tangkap hint tu.. lupalah jawatan bendahari tu panggil apa.. mcm igt tapi lupa. lol.

06 October, 2010 13:44  
Blogger Fina Sophie said...

It'S Me ^_~ LeAnne,
for god's sake, sgt teruk rasanya kalau tak speak out. thanks lian. :)

06 October, 2010 14:49  
Blogger Fina Sophie said...

amalmeor,
byk cara lain nak luahkan, amal. i mean, selain dr berblog. luahkan dlm blog bknnya tak elok tp hal2 berkaitan perasaan, lepas tu kwn baca lak blog kita, tkut lain jadinya. dah rasa sekali dulu, smpai skrg hbgn tak okey. slh fhm punya pasal. cuma sy je yg dah mls nak peduli apa org nak ckp, so buat je smua ikut suka hati... hehe.

06 October, 2010 14:51  
Blogger Fina Sophie said...

ika,
hah tak pyh ika. jaga je baik2 tunang tu. haha sori mcm takda kaitan kot :P

06 October, 2010 14:52  
Anonymous trexx said...

haha! GOOD k.fina!
bukan senang nk tgk k.fina speak out.
but though i was quite blur2 with this particular entry..what so ever..i still want to apologize kot ade buat salah~mulut trexx pun xbaik sangat~hehe but deep down, saye mtk maaf klu ade trkasor bahasenye dgn k.fina~
long time never read ur blog..tgk tajuk and tweet2 je..haha

16 October, 2010 14:45  
Blogger Fina Sophie said...

hi trexx! laam tak nampak. skrg ni aktif dekat tumblr ke or mmg dah tak aktif langsung dah? hihi.

yeah whatever. smua dah lepas. jgn je ada yg cari pasal balik kang aku meletup balik kan susah.

but, trexx, u'd never done anything hurtful pun. org yg okey with me, sy okey la. if tak okey, sy tak kisah. tak ambik peduli. if yg tak okey lepas tu buat bnda yang menyakitkan hati, itu yang lain tu cerita timbul tu. :)

dah dah. cukop ;)

17 October, 2010 23:49  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish