Pages

Excuse me.

Tuesday, October 05, 2010

Lately berasa sangat fragile. Yes Sa, I do cried waktu masak maggi pagi tadi. It's because ada orang hurt my feeling wtfish. Terus tensen, terus off ke dapur dan masak dua bungkus maggi sambil mengalir air mata pilu. Tapi gerak macam biasa memasak ambil periuk isi air hidupkan api dan dan dan okey no need to explain everything. OMG give us back the old Fina! I can hear everybody is screaming. LOL. Tipu je.

End up ..


.. end up duduk depan TV dengan tin susu soya baru keluar dari fridge *sejuknya ouh ouh okey Fina behaveee* dengan remote astro sambil menengok lelaki-lelaki hot dalam TV dan satu mangkuk penuh maggie kari dengan kalori 696. Urgh 696! Ala Fina urgh urgh tapi makan juga. It all feel gewwwwwd :P

My blog adalah tempat saya mengadu domba segala. Masih mencari mood sebenarnya. I need to find at least one reason why I should smileee *sigh* But, if I can cry for no reason, then I can smile for no reason also, right? Errr.. *paused* sounds crazy. Forget it. Haha. Anyway, I think I am done with editing my new blog template. I N I template asal. Cuma sidebar tu nak dikemaskan sedikit lagi.

Ah okey nak belah sekarang nak tengok cerita Cinta Kirana! @_@

8 comments:

  1. mental disorder ek??? he he.............

    ReplyDelete
  2. well, hari ni sa plak dekat ofis lepas meeting, masuk pantry minum air konon nak sejukkan hati, sekali berjuraian air mata tak boleh tahan-tahan. dan lama dok pendam end up terus menangis tersedu-sedu mcm budak kecik T_T air mata memang teman kita kot. :(

    ReplyDelete
  3. nape ni fina?

    btw, ur blog nmpk sgt kemas!
    nice & simple je :)

    ReplyDelete
  4. .s.o.f.i.a.,
    hah semua disorder skrg ni. diet disorder, tidur disorder (selalu awal tidur), smualah disorder. need to organize things back ni T_T

    ReplyDelete
  5. nur.sa,
    yeke? @_@ tau tak nak tergelak baca comment sa ni. sorrrrrrry bukan gelak sbb suka sa sedih tau. tp sbb terfikir, how a coincidence tsk. comel je perangai kita. hehehehehehe

    ReplyDelete
  6. pergh..sis selalu karaoke ka nie??ke tgk movie antu psg stereo kuat2??hihi

    ReplyDelete
  7. tiefazatie,
    hehe.. family sis suka karoke smua ;)

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS