2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Entri biasa-biasa : YM
Thursday, October 14, 2010 posted at 03:40 ♥

YMed with my bestfriend, Niza. She's doing her master now in UUM. Thanks girl, for cheering me up. Teringat statement dia tentang me and Armin cutest couple waktu zaman kampus dulu. Cutest couple? Comel? Ohmy haha terus terimbas memori silam bagaimana rapatnya saya dan Armin dulu. Sampai kawan-kawan batch kami hampir semua sibuk nak pasangkan sebab nampak serasi sangat kot... :D Yang mati-mati sangka kami pasangan couple pun ada juga. Sampai lali bila orang tanya. Kenangan.

Anyway, saya perasan satu benda. Life's getting better for three of us. Fiza is engaged and getting married next year. Niza is currently taking MBA and found the love of her life. Me, I think I'd found the man of my life too.. Hehe. Oh satu lagi, Chu. I wonder apa khabar dia sekarang. Saya sangka, dari kami berempat, dia yang akan kahwin dulu.

After YM dengan Niza, ingat nak tidur terus tapi ada member dari 100 Penulis tegur. Stay lagi. Borak-borak, banyak perbualan kami cakap tentang bahasa. Gelak-gelak lagi. Kawan-kawan saya sangat entertaining malam ni, I wonder why :P

Life treating me good lately. Alhamdulillah..


heart Pictures, Images and Photos

Labels: ,


7 Comments:

Anonymous mancai said...

salam singgah... seronok betul kalau sentiasa take care kawan2 baik...

14 October, 2010 04:18  
Blogger rianve86 said...

Chu yg sengal lg lawak... wondering where she now? miss her too..suka bila dia tetiba panggil kita nama syg la , hubby la dlm org ramai.. dok berdrama sembilu kasih dlm bus kachi.. aduhai really2 miss her... hahah kawen fiza mmg dr dlu dia leading.. fina jumpa dah k? taniah..hope bahagia wif him... awak berhak memilikinya..

14 October, 2010 09:22  
Blogger Fina Sophie said...

mancai,
hai mancai :)
ya, kwn takpe kalau tak ramai. even tak ramai, tapi kalau semua baik sgt2 dgn kita, it's the best feeling ;)

14 October, 2010 11:05  
Blogger Fina Sophie said...

rianve86,
hahaha dayah, chu ada fb la. cuba cari nama 'suraya sue' if tak silap lah. ni url dia :

http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000206362362 ;)

ya. sygnya bukan dgn yg sama kos dgn dayah tu. i thought the one would be him tp bkan. but nvm sy dpt yg better n betul2 serasi. cuma skrg ni still kwn lagi. masing2 fokus dulu dgn hidup masing2.. :)

14 October, 2010 11:11  
Blogger Arief Arf said...

its good to have friends like that.
life is great.
X)

14 October, 2010 18:59  
Blogger Fina Sophie said...

Arief Arf,
hi arief. ape ni mcm biskut. kejap ada kejap tak ada XD

anyway, yeah, life's great :D

18 October, 2010 00:02  
Anonymous Anonymous said...

Thanks for the info

20 October, 2010 17:20  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish