2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




31th of July 2010 : Innershine Special Dinner (Updated)
Wednesday, October 06, 2010 posted at 19:41 ♥

Uh lama gila baru nak post gambar. LOL. Dah basi agaknya cerita tapi aku kena update jugak neh haha. Ingat waktu aku jadi salah seorang pemenang Innershine contest? Last time aku update tentang hotel tempat saya menginap, TuneHotel di 1Borneo Sabah, which is, 5 Ogos lepas. Pergh. 2 bulan dah berlalu kot. Sekejap saja rupanya masa tu berlalu. Eh baru tahu ke? Haha. Waktu tu masih agak tembam lagi sikittt isk. Okey jangan banyak goreng. Aku tengah dalam mood untuk upload semua gambar-gambar yang sepatutnya aku dah lama upload.

Waktu on my way masuk, sempat slide down camera untuk tangkap gambar, lupa nak set flash so pic sangat blur tapi yang penting ABANG YANG TOLONG BUKA PINTU ITU MEMANG SUPPORTING GILA SEBAB SIAP PERGI PANDANG KAMERA!
31th of July 2010, Vinusak Hall, Grand Borneo Hotel
Taken by Kwasoki Hamada, nick orang yang jadi jurugambar waktu ni
Waktu ni lah dapat berkenalan dengan Lulu, Beby, Shima dan Adira. You girls cantik-cantik belaka :') Miss you guys so much. Cepat je rapat dengan diorang ni even pertama kali jumpa. Let's meet up again soon girls! Sure happening ^^

With Shima, Adira and Beby

Dah penat tulis nama yang sama

Tetap berempat





Keep on touch, babes! ;) Okey vavai.

Labels:


6 Comments:

Blogger .s.o.f.i.a. said...

semua sweet and gorgeous!!!

06 October, 2010 16:57  
Blogger Fina Sophie said...

.s.o.f.i.a.,
harus. kesweetan dan kegorgeousan itu hak milik setiap wanita ehehe.

06 October, 2010 19:45  
Blogger tiefazatie said...

wah!sis cantik2!hihi

06 October, 2010 20:11  
Blogger Fina Sophie said...

tiefazatie,
ehehe ifa.. ifa pun cantik juge ;)

06 October, 2010 22:27  
Blogger fara said...

all of them so lovely! :)

07 October, 2010 09:48  
Blogger Fina Sophie said...

fara,
sure they areeee.. u're lovely as well fara :)

07 October, 2010 15:18  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish