31th of July 2010 : Innershine Special Dinner (Updated)

October 06, 2010

Uh lama gila baru nak post gambar. LOL. Dah basi agaknya cerita tapi aku kena update jugak neh haha. Ingat waktu aku jadi salah seorang pemenang Innershine contest? Last time aku update tentang hotel tempat saya menginap, TuneHotel di 1Borneo Sabah, which is, 5 Ogos lepas. Pergh. 2 bulan dah berlalu kot. Sekejap saja rupanya masa tu berlalu. Eh baru tahu ke? Haha. Waktu tu masih agak tembam lagi sikittt isk. Okey jangan banyak goreng. Aku tengah dalam mood untuk upload semua gambar-gambar yang sepatutnya aku dah lama upload.

Waktu on my way masuk, sempat slide down camera untuk tangkap gambar, lupa nak set flash so pic sangat blur tapi yang penting ABANG YANG TOLONG BUKA PINTU ITU MEMANG SUPPORTING GILA SEBAB SIAP PERGI PANDANG KAMERA!
31th of July 2010, Vinusak Hall, Grand Borneo Hotel
Taken by Kwasoki Hamada, nick orang yang jadi jurugambar waktu ni
Waktu ni lah dapat berkenalan dengan Lulu, Beby, Shima dan Adira. You girls cantik-cantik belaka :') Miss you guys so much. Cepat je rapat dengan diorang ni even pertama kali jumpa. Let's meet up again soon girls! Sure happening ^^

With Shima, Adira and Beby

Dah penat tulis nama yang sama

Tetap berempat





Keep on touch, babes! ;) Okey vavai.

You Might Also Like

6 comments

  1. .s.o.f.i.a.,
    harus. kesweetan dan kegorgeousan itu hak milik setiap wanita ehehe.

    ReplyDelete
  2. tiefazatie,
    ehehe ifa.. ifa pun cantik juge ;)

    ReplyDelete
  3. all of them so lovely! :)

    ReplyDelete
  4. fara,
    sure they areeee.. u're lovely as well fara :)

    ReplyDelete