Pages

Trillion thanks!

Saturday, September 11, 2010

Never had enough. Yes, never. Trillion thanks, buat semua teman-teman yang mendoakan yang baik-baik buat kami sekeluarga. Mama dibenarkan keluar hari ini! Berkat 1 Syawal. Alhamdulillah. Petang tadi baru dapat tahu yang mama dibenarkan keluar. Saya ada waktu doktor buat pemeriksaan dekat mama tadi, ada mention tentang nak bagi kebenaran dekat mama untuk balik. As long as mama boleh datang setiap hari ke klinik untuk cuci luka. Saya nampak juga luka mama tadi sebelum kena cuci. Kena tebuk habis. Doktor kata, di dalam lagi dalam luka dia. Tak nampak dari luar. Dan sebenarnya, doktor kata prefer mama stay saja dulu dekat hospital, bagi betul-betul okey but since mum mau balik juga untuk buat rumah terbuka kecil-kecilan esok untuk entertain tetamu yang biasa datang tiap tahun, maka tak ada halangan sangat.

Keputusan tentang samada mama disahkan ada penyakit atau tidak itu belum keluar lagi. Hope tak ada apa-apa.

Okey dah boleh happy sikit. Tapi mood nak raya memang tak ada sangat. Still banyak benda nak kena fikir, or simply because saya saja yang suka benar nak beratkan minda dengan macam-macam perkara. Mood blog pun sebenarnya tak ada, tapi nak buat macamana. Sejak 2006 jadi blogger, blog dah satu kemestian. Tiap hari mesti update. Kalau tak buka 'New Post', boleh menggelupur. EH YEKE? LOL. Cakap je lebih.  Padahal dua hari sekali pun boleh je. Ah. Well macamlah kamu tak kenal Fina.

Okey fine, memang kamu tak kenal sangat pun kan. HAHA.

Lately, got this one song. Balik-balik humming this song. 'Selepas Kau Pergi' by Laluna.

Selepas kau pergi
Tinggallah disini ku sendiri
Ku merasakan sesuatu
Yang tlah hilang di dalam hidupku

Dalam lubuk hatimu
Ku  yakin kaupun sebenarnya tak
Inginkan lepas dariku
Tahukah kau kini ku terluka

Bantu aku membencimu
Ku terlalu mencintaimu
Dirimu begitu
Berarti untukku

Kau telah mencinta
Dan dicintai kekasihmu
Ini tak adil bagiku
Hilanglah damba tinggallah hampa

Bantu aku membencimu
Ku terlalu mencintaimu
Dirimu begitu
Berarti untukku

Lupakanku dalam hidupmu
Yang pernah mencintaimu
Kau memang tercipta
Bukanlah untukku

Selepas kau pergi
Tinggallah disini ku sendiri
Kumerasakan sesuatu
Yang tlah hilang di dalam hidupku


4 comments:

  1. alhamdulilah sis semua berjalan dengan baik kan.

    ReplyDelete
  2. kata kila,
    eh sis g komen blog kila, kila komen blog sis. elok sgt la tu hehe.

    syukur kila. :)

    ReplyDelete
  3. it's nice to know that ur mum's ok....... and love the song!!!

    ReplyDelete
  4. good news di hari raya. selamat hari raya fina sophie. :D

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS