Pages

Those kids have grown, aren't they?

Tuesday, September 21, 2010

Read h e r e.

To be honest, budak-budak lingkungan umur bawah 9 tahun panggil saya aunty saya okey lagi. Bila ada teens lingkungan 18-19-20 panggil me aunty, THAT'S IT. Saya cakap dalam hati. Terus tengok cermin, wondering which part of me yang look old wth. Ooops did I just freaked out? Okey somebody please pasangkan dekat telinga saya lagu keroncong (- -")


Oookey. Yeah as if saya bukan orang Ranau hihi. Thanks Ziela. Tapi that teens panggil me AUNTY memang agak tak berapa boleh dimaafkan wo. I didn't take this all to heart though. Plus, it's kinda funny. Look how all the kids around you had grown up, but sometimes you didn't realize you yourself had grew older. Haihs.

Menaip entri sambil berulang kali tarik-tarik tisu dari kotak tisu. I selesema. Rasa macam nak demam pun ada juga. 'Doctor' saya cakap sebab satu hari langsung tak buat apa-apa. Langsung tak keluar rumah, atau beriadah. Oh.. saya ingatkan semua ni sebab cuaca. Tapi betullah, sejak majlis-majlis kahwin cousin berakhir those few days, saya banyak berehat saja. LOL tak wat apa-apa pun boleh sakit pula kan. Okey fine, immediately esok I start working out!

2 comments:

  1. i thot u dok tarik2 tisu sebab nak lap air mata sedey dipanggil AUNTY..... ha ha......

    ReplyDelete
  2. .s.o.f.i.a.,
    banyaklah. tau tak, even adik i 15 thn tu pun budak2 sklh rndah pnggil dia aunty. hahah.

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS