2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Those kids have grown, aren't they?
Tuesday, September 21, 2010 posted at 20:33 ♥

Read h e r e.

To be honest, budak-budak lingkungan umur bawah 9 tahun panggil saya aunty saya okey lagi. Bila ada teens lingkungan 18-19-20 panggil me aunty, THAT'S IT. Saya cakap dalam hati. Terus tengok cermin, wondering which part of me yang look old wth. Ooops did I just freaked out? Okey somebody please pasangkan dekat telinga saya lagu keroncong (- -")


Oookey. Yeah as if saya bukan orang Ranau hihi. Thanks Ziela. Tapi that teens panggil me AUNTY memang agak tak berapa boleh dimaafkan wo. I didn't take this all to heart though. Plus, it's kinda funny. Look how all the kids around you had grown up, but sometimes you didn't realize you yourself had grew older. Haihs.

Menaip entri sambil berulang kali tarik-tarik tisu dari kotak tisu. I selesema. Rasa macam nak demam pun ada juga. 'Doctor' saya cakap sebab satu hari langsung tak buat apa-apa. Langsung tak keluar rumah, atau beriadah. Oh.. saya ingatkan semua ni sebab cuaca. Tapi betullah, sejak majlis-majlis kahwin cousin berakhir those few days, saya banyak berehat saja. LOL tak wat apa-apa pun boleh sakit pula kan. Okey fine, immediately esok I start working out!

Labels:


2 Comments:

Blogger .s.o.f.i.a. said...

i thot u dok tarik2 tisu sebab nak lap air mata sedey dipanggil AUNTY..... ha ha......

21 September, 2010 20:58  
Blogger Fina Sophie said...

.s.o.f.i.a.,
banyaklah. tau tak, even adik i 15 thn tu pun budak2 sklh rndah pnggil dia aunty. hahah.

22 September, 2010 10:40  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish