Tell me.

September 20, 2010


Adakah saya nampak lebih kurus? HEHEH

You Might Also Like

12 comments

  1. Wah. Lepas beraya, produktif betul kau ye.
    Sehari sampai 8 entri (ini adalah hiperbola).

    ReplyDelete
  2. aah la lebih kurus.. apa rahsia?? :DD
    berapa berat sekarang.. sila jwb dgn jujur..pls..

    ReplyDelete
  3. Si Kachak Suparjo,
    entri gambar saja tu bolehlah kan. kalau entri huruf sampai 8 dlm sehari, muntah hijau org nak baca :P

    ReplyDelete
  4. ika,
    hai ika. hehe. berat skrg 49.6 hoho. dah sampai kepala 4 dah tp taklah ringan sgt pun. still belum smpai target.

    rahsianya taklah rahsia sgt. waktu puasa mmg byk turun. n smtimes wat sit up, taliskipping, mkn sikit, jgn mkn after 7pm. n so on. byk gak cara guna. :)

    ReplyDelete
  5. mcm x bnyk je turun... hnya 0.4kg je yg turun.. hehe.. (perbandingan bdasarkn data Weight yg kt profile blog tuh je)

    ReplyDelete
  6. wayi,
    ddekat profile blog tu update terbaru tu. sblm ni 53kg. ye tak byk. kurang 3kg je haha

    ReplyDelete
  7. kurus. mau tips!! gemuk melampau ni..

    ReplyDelete
  8. yes u do! :)

    ps : fina, nak password bwh ni. *wink2*

    ReplyDelete
  9. nice!!!!! nampak slim..... tapi dulu pun bukan gemuk sangat......

    ReplyDelete
  10. LaLaLovy,
    okey i'll try to write some for you. lalalovy ;)

    ReplyDelete
  11. fara,
    nmpk je slim sbnrnya. teknik kmera je tuh haha. fara, password dia sophiesm ;)

    ReplyDelete
  12. .s.o.f.i.a.,
    ya actually tak gmuk sgt, cuma nak kurangkan KG je. plus, i look lebih flabby dulu. skrg dah kurang sikit. i tahu lah badan i :P

    ReplyDelete