2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Siapa ada masalah CINTA? Siapa nak ada E-Book yang ada nama anda sendiri?
Sunday, September 05, 2010 posted at 08:58 ♥

You know I always come up with some good deals kan? I mean, kalau saya yang suggest, sila menyesal kalau tak ambil peluang tersebut secepat mungkin. Lepas ni jangan cakap Fina tak bagitau pula HEHEHE.

Okey. This time saya bawa satu lagi deal yang tidak kurang menariknya. Yang kurang berminat tu, it's okey. Tapi yang berminat, baca dekat link ini sebab I think it's better if you guys baca explaination dekat sini.

E-BOOK MUTIARA CINTA

LIKE page Brother Love (Razzi Rahman) dulu kalau nak komen or anything, okey?

Who's Razzi Rahman? CEH RAZZI RAHMAN LAGI. I can tell you anyway that Razzi Rahman is a good LOVE consultant. He's so friendly and helpful, bila cakap dengan dia rasa macam dah kawan lama dengan dia. If you got problem berkaitan cinta kan, you can simply try him. About everything. Cara penampilan diri, macamana nak cari jodoh, macamana begini, macamana begitu. Just ask! He'll reply you, Insya-ALLAH. He's quite active on Facebook too. Beliau gelar diri beliau sebagai Brother Love and so far I do think he's the best Brother Love in Malaysia. Lately, beliau rajin buat contest. Believe me, if I cakap he's good, I do really mean that. HE'S GEWWWWD.

Okey baiklah I puji dia sebab I dah pernah have some talk with him. Pernah talk saja-saja. And pernah juga minta pandangan beliau about my love affair haha. Even saya seorang psikologist, saya masih psikologist yang masih belajar so masa inilah nak rujuk orang-orang yang berpengalaman macam Razzi Rahman. We can't win all the experience the world have to offer. We have to learn from others experience too!

I know him sebab years ago waktu blogwalk ke blog beliau. Check it out http://www.razzirahman.com/blog/

Ini ada info TAK penting.
  • Saya dah dua kali join contest yang dianjurkan oleh Bro Razzi. First, contest Bro Razzi sendiri dekat his page, Brother Love page : Best Personality Contest. Second, contest band Bro Razzi : Pencarian Bakat Baru Video Klip KERANA untuk Pagi Band. Won saguhati prize untuk second contest tu, however, tak dapat masuk video klip. Hoho. Jangan salah sangka eyh, saya masuk tu untuk penuhkan permintaan seseorang. Menang hadiah saguhati tu quite okeylah. Top 10 tu, out of hampir 200 penyertaan (padahal pakai shortcut) ah banyak cerita pula. Pointnya, dealing dengan Bro Razzi ni anda pasti puas hati punya.
  • Razzi Rahman's books sangat bagus. Saya dah terima buku hasil menang Best Personality Contest tu, and dah baca. Sangat bagus. Mesra pembaca.
  • Pagi Band gabungan Bro Razzi Rahman (penyanyi seangkatan Awie, tapi maybe ramai yang muda-muda ni tak kenal sebab beliau ada berhenti nyanyi jap), Tuah Zoqarnain (siapa tak kenal?), dan Irfan Khairi (OMG siapa tak kenal LOL)
OKEY. Sebenarnya ada dua perkara di sini. Pertama, tentang E-Book Koleksi Mutiara Cinta tu dan kedua, tentang Brother Love (Razzi Rahman), consultant CINTA anda. Bye!

And, oh REMEMBER T H I S? Waktu tu tak sampai 5 orang editor lagi. COME ON PEOPLE! Rapidly increasing tu. By the time I post entri ni, dah 70 editors. Tinggal 30 lagi tempat kosong. Hurry!

Labels:


4 Comments:

Blogger fara said...

mcm best je ebook tu.
nnti klo ade idea igt nk joinlah :)

05 September, 2010 09:48  
Blogger Peminat Katie Holmes said...

gua kena beli ni.
dalam ni ada tulis cara nak mengorat tak?haha

05 September, 2010 10:14  
Blogger AuraFIza said...

Fina.. Ko ni memang bagus la.
Banyak betul peluang yang ko tolong sebar-sebarkan.. Best betul..
aku sukaaaaa..
Huhu..

btw, aku dah jadi salah seorang editor dalam 100penulis jugak ;)

05 September, 2010 12:08  
Blogger Fina Sophie said...

fara,
owww tarikh dah tutup 7hb lepas. saya yg promo, sy pula yang terlepas T___T

Peminat Katie Holmes,
sume ade weh. hahaha. yg kite tak terfikir pun ade!

AuraFIza,
pasan dah awal2 lagi ko dah masuk 100penulis tu. mmg nak tarik korang sume. welcome to the club!! haha :P

08 September, 2010 13:44  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish