2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Random Updates.
Wednesday, September 22, 2010 posted at 10:11 ♥

Heh. Hehehehehe. Hehe. Ketawa dulu.

SARAPAN.

Bangun pagi ini dalam keadaan kepala masih berat dan pening-pening. Thinking that saya tak patut ikutkan sangat rasa tu, saya gagah juga turun ke bawah. Cari apa? CARI MAKAN. Haha. Waktu-waktu tak sihat, MAKAN adalah perkara pertama saya akan buat. Waktu tak sihat, nasi saya kau jangan tegurlah. Confirm banyak. Kalau tak banyak pun, sampai juga 3 kali pusingan makan. Kuat kan saya makan? Tak ada makna lah selera tak ada kalau sakit. That's so not me T_T

Lepas makan, tolong mama angkat barang-barang ke kereta untuk mama bawa berniaga. For those yang tak kenal lagi my mum, mama saya seorang yang SANGAT rajin berniaga. Kadang-kadang, nak aje cakap dekat mama, sakit-sakit, duduklah berehat. Kadang-kadang pengeluh penat tapi tetap juga bangun awal sedia itu ini untuk berniaga. Bukan setakat rajin, business is in her blood I know. Macam juga ayah, education is in his blood. He's born with it.

SELESEMA.

Tahu tak how heaven it feels bila hidung kita berair lepas tu tarik tisu dan berjaya keluarkan air-air tersebut? Oh heaven. Lama-lama penuhla tisu dekat bakul sampah ai. HAHA. Bukan tarik-tarik tisu sebab frust kena panggil AUNTY ye Cik Pia ahaha.

BILIK.

Feeling so sick with my own room! Bila tengok bilik, ayat yang saya asyik bisik dekat diri sendiri banyak kali adalah : "..where do I start?.." lol. Sampai macam tu sekali. Sampai tak tahu nak start dari mana. Boleh bayang tak how messy my room is now? I need to gather all my laundries. Hang up clothes yang dah basuh dan masukkan dalam almari. Kemas alat-alat mekap. Kemas meja mekap. Kemas meja. Oh not to mention tisu-tisu atas katil. How slobbyyyy @_@ But hey, I'm not the cleanest person in the world though :D

TAGGED.

Yours Truly with Dilla
Tadi juga, cousin tag gambar dekat Facebook. HAHA. Baru perasan. Kami saja di kalangan family kami yang suka sangat-sangat pakai kebaya. Saya memang addict dengan baju kebaya dari dulu. Bagilah kebaya apa pun, mesti suka. Lagi-lagi yang ada sulam-sulam tu. Peh haha. Kebaya yang saya pakai atas ni mama belikan waktu mama pergi Indonesia sekitar awal tahun ini. Gosh. I have like 3 baju yang seakan-akan warna ini. Yang ini, yang saya pakai waktu majlis nikah Iji, dan kebaya merah plain colour yang mama pakai waktu muda-muda yang sekarang dah turun ke tangan saya. Kebaya merah is a NO selepas ni. Remind me please. Haha.

MY BEST FRIEND'S WEDDING.

Saya sampai sekarang masih tertunggu-tunggu bila agaknya tiket Air Asia nak ada offer. Sekarang ni tak ada lagi harga promotion. Hope that I'll make it to Johor this coming Februari. Tak sampai hati nak hampakan kawan, since saya hampakan diorang banyak kali dah. Banyak sangat kekangan-kekangan yang terjadi sebelum ni, sampaikan terpaksa tolak mana-mana yang tak mampu untuk dipenuhi. Fiza, I'll try to make it :) And since insya-ALLAH I'll be at Semenanjung nanti, lets meet up. Yah you lah. Kawan-kawan yang ada dekat Johor.

___________________________________________________________________

Okey, need to start tidy things up dekat bilik saya. Plus, bagi gerak banyak sikit. Panaskan badan. Where do I start, where do I start? Mampus aku nak mula. Urgh! Bye.

Labels:


2 Comments:

Blogger .s.o.f.i.a. said...

ha ha..... lazy bum!!!!

start cleaning ur room!!!!!

22 September, 2010 12:34  
Blogger Fina Sophie said...

.s.o.f.i.a.,
siap dah lor. agaknya lah hahaha

22 September, 2010 12:52  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish