2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Meet Yours Truly.
Tuesday, September 07, 2010 posted at 18:14 ♥


Sorry, cannot reply you guys punya komen til 8hb mungkin. Then busy dengan raya, ziarah menziarahi, 13th perjumpaan keluarga, 14th majlis nikah cousin, 16th majlis makan belanja, til 17th September majlis kahwin cousin lagi satu, then another plan pun start on 19th September.

Phew. Teruja menjadi seorang yang sibuk since saya jenis suka hectic life.

Won't forget about this blog though. No matter sibuk macamana, Sophiesm.Com always be my baby. And oh, 100penulis.blogspot.com juga :P

Ohya. Tahun ini saya tak buat baju sebenarnya. I don't feel like it. Nak tunggu sampai berat badan impian tercapai dulu, lepas tu baru reward diri sendiri baju cantik. Tak mahu kurus sangat, tak mahu flabby sangat.

But waktu jalan-jalan tadi, mum senang hati juga nak belanja baju kurung siap so I grab satu. Saiz S RM46, biru. Biru? Biru? So not me. Haha. Then wedges putih (lagi). Teringat dulu suka beli heels hitam. Lepas tu coklat. Sekarang ni mula berminat pada warna putih. I love juga color yang menonjol macam hot pink, orange, merah, biru dll, but since saya jenis tak suka bazir duit dekat kasut dan beg which me akan jarang pakai, saya beli saja mana-mana yang lebih sesuai untuk dipasangkan dengan mana-mana corak dan warna kain. Senang.

Bought baju kurung dan heels saja so far. Kalau rajin, saya try sulam manik dekat tepi-tepi kain sebab kosong saja kain tu tapi rasa macam tak rajinlah pula LOL.

Orang lain mungkin beraya sakan tapi saya nak beraya simple-simple saja kali ni..

See? Membebel saja Fina kali ni. Entry kali ini bersifat random. Susah tau nak menaip entry dekat handphone. Kalau ada salah eja tu, maafkan je lah. Malas nak betulkan. Da.

Labels:


2 Comments:

Blogger fara said...

hehe. samela kite fina~
Farah pon tak bli pon baju raye taun ni.
Naseb baek mama baek ati wat kan taun ni.
klo tak frh paki je pape yg ade.
huhu~

07 September, 2010 19:39  
Blogger Fina Sophie said...

fara,
itula.. baju2 raya/kurung sblm ni byk lagi yang jarang pakai. sbnrnya, dah lebih dr cukup kan. cuma wktu kecil2 dulu je excited nak baju raya baru. hehe.. :)

kaler pe thn ni fara? ;)

08 September, 2010 13:17  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish