Pages

Meet Dana.

Tuesday, September 07, 2010




Meet Dana, my only younger sister yang recently sejak dia jadi sumandak, we've become so-called twins. Bezanya, dia super duper skinny. Saya waktu sebaya dia pun tak adalah kurus macam tu LOL.

So no matter how successful my diet programme is, I'll always look flabby besides her unless if she gains some weight theehehe. Always warn her about her big appetite though.

And yes Pesilat UUM, I'm still on my diet. 4.5 more kilo's to reach 45KG. Still counting, STILL DIEING FOR IT lol.

Anyway, picture atas tu candid. Waktu tunggu hidangan untuk iftar family di ..oh lupa nama restoran. Yang saya pasti, itu restoran sea-food di sekitar bandar Kota Kinabalu juga.

More updates to come!

3 comments:

  1. ye la. muka sama ngan fina. adik beradik pompuan sa 4 orang semua muka lain-lain tau. hahhaa.

    ReplyDelete
  2. Haah la Fina. Dia kurus je kan..
    Suruh dia tambah berat sikit. Mesti kiut. Hehe..
    Muka korang memang sama gila!

    Aku dengan nur.sa sama jek. Nama je adik beradik. Tapi muka semua lain-lain. Huhu..

    ReplyDelete
  3. nur.sa,
    hahaha oh ada satu lagi beza kami sa. mata sy sepet, dia besar haha ^^

    AuraFIza,
    yeap. tp makan banyak tuu haha.
    btulla fiza, byk beza la. tp ade gak sipi2 tu. part mata. hehehe

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS