Pages

Mama masuk wad.

Wednesday, September 08, 2010

My mum masuk wad. Pagi tadi ayah hantar untuk operation. Please guys, jangan tanya sakit apa. Tak sanggup nak jawap. Baru tadi ayah call, mama akan tinggal dekat wad selama sebulan. For your informaton, susah juga nak percaya tadi. MY DAD SUKA JOKE MACAM TU. Harap itu sekadar bergurau T_____T Ayah siap cakap now saya fully in-charge dekat rumah untuk tolong atur apa-apa yang patut, since tak lama lagi raya. Oh Tuhan, waktu macam ni??

PLEASE DON'T DO THIS TO ME (- -")

5 comments:

  1. Err.. Why Fina..?
    Apa pun, aku doakan ur mum cepat sembuh..
    Be strong k..

    ReplyDelete
  2. AuraFIza,
    mula2 mcm takla serius sgt, then siap jadi mcm ni. dunno la :/

    ReplyDelete
  3. fina mesti kuat sebab fina akak sulong. hope ur mum get well soon. InsyaAllah moga semua baik-baik saja ye..

    ReplyDelete
  4. sis, kita doakan yang terbaik utk mama sis ye :|

    semoga mama sis cepat sembuh.tabah ye sis :|

    ReplyDelete
  5. nur.sa,
    insya ALLAH sa. we'll pray for the best.. :) thanks for your concern.. T_T

    kata kila,
    yes kila, everything will be alright. raya kali ni mcm tak best sikit kot hee :)

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS