2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Mama masuk wad.
Wednesday, September 08, 2010 posted at 14:05 ♥

My mum masuk wad. Pagi tadi ayah hantar untuk operation. Please guys, jangan tanya sakit apa. Tak sanggup nak jawap. Baru tadi ayah call, mama akan tinggal dekat wad selama sebulan. For your informaton, susah juga nak percaya tadi. MY DAD SUKA JOKE MACAM TU. Harap itu sekadar bergurau T_____T Ayah siap cakap now saya fully in-charge dekat rumah untuk tolong atur apa-apa yang patut, since tak lama lagi raya. Oh Tuhan, waktu macam ni??

PLEASE DON'T DO THIS TO ME (- -")

Labels:


5 Comments:

Blogger AuraFIza said...

Err.. Why Fina..?
Apa pun, aku doakan ur mum cepat sembuh..
Be strong k..

08 September, 2010 14:21  
Blogger Fina Sophie said...

AuraFIza,
mula2 mcm takla serius sgt, then siap jadi mcm ni. dunno la :/

08 September, 2010 14:25  
Blogger nur.sa said...

fina mesti kuat sebab fina akak sulong. hope ur mum get well soon. InsyaAllah moga semua baik-baik saja ye..

08 September, 2010 14:33  
Blogger kata kila said...

sis, kita doakan yang terbaik utk mama sis ye :|

semoga mama sis cepat sembuh.tabah ye sis :|

08 September, 2010 14:51  
Blogger Fina Sophie said...

nur.sa,
insya ALLAH sa. we'll pray for the best.. :) thanks for your concern.. T_T

kata kila,
yes kila, everything will be alright. raya kali ni mcm tak best sikit kot hee :)

09 September, 2010 04:52  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish