Lelaki Berbaju Melayu

September 13, 2010

How sexy.
I mean, lelaki pakai baju melayu kemas bersamping memang sexy :)

You Might Also Like

13 comments

  1. Peminat Katie Holmes,
    pakai samping tak? kalau pakai samping baru sexyyyyyyyyyyyy

    ReplyDelete
  2. kak! setuju sangat.. suka taw tengok laki pakai baju melayu. hee.

    ReplyDelete
  3. alaa...biasa je tu..huhu*jeles**

    ReplyDelete
  4. afifaa.,
    see. semua wanita msti berpendapat sedemikian kan afifa. hehe. cool camana pun dressing lelaki tu, pakai baju melayu tetap yang paling segak :P

    ReplyDelete
  5. hamzah ian,
    meh bak sini gambar sekeping. hehe

    ReplyDelete
  6. fndrocka,
    ha'a biasa je kan. tp suka ^^

    ReplyDelete
  7. hahaha.
    macam ni 1st date pakai baju melayu laaaaahhhhh!!=D

    ReplyDelete
  8. koshary,
    kos, anggap je ini trick perempuan nak lelaki mulakan langkah pertama ngorat dgn mem-visit rumah beliau waktu raya yaa.. hahah. sometimes, it'll work. perempuan cair tau tgok lelaki pakai baju melayu. sama mcm lelaki ada yang cair tgok perempuan pakai kebaya, bju kurung, or berkain batik ;)

    ReplyDelete
  9. ahaha nape mcm knal je yg pakai samping tu???ehehe

    ReplyDelete