2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




I Miss You Lyrics by Blink 182
Tuesday, September 14, 2010 posted at 13:38 ♥


Hello there, the angel from my nightmare
The shadow in the background of the morgue
The unsuspecting victim of darkness in the valley
We can live like Jack and Sally if we want
Where you can always find me
And we'll have halloween on Christmas
And in the night we'll wish this never ends
We'll wish this never ends
I miss you, miss you
I miss you, miss you
Where are you and I'm so sorry
I cannot sleep, I cannot dream tonight
I need somebody and always
This sick, strange darkness
Comes creeping on so haunting everytime
And as I stared I counted the webs from all the spiders
Catching things and eating their insides
Like indecision to call you and hear your voice of treason
Will you come home and stop this pain tonight?
Stop this pain tonight
Don't waste your time on me you're already the voice inside my head
(I miss you, miss you)

______________________________________________________________________


Updates.

Masa untuk muntah hijau.

The bestfriend baru ditugaskan di hospital di kawasan pedalaman. Nak sampai kena naik bot, tak ada jalan darat. Dua bulan di situ. Okey dengar macam seronok saja tapi bila dia kata line maxis takda coverage dekat situ, saya mula rasa tak berapa nak seronok. Kalau ada pun, line celcom saja. Celcom memang terbaik! Haha tapi buat masa ini agak sukar nak contact dia.

Waktu raya ketiga, dia update juga pasal perjalanan dia. Waktu dah gerak dari rumah, dia mesej. Waktu dah sampai Sibu, dia call. Waktu dah sampai jeti, dia mesej. Waktu dah atas bot, dia MMS gambar dia awwww :P Lepas tu kami mesej-mesej sekejap then waktu di tengah perjalanan bot, line dah mula takda coverage. Last message sampai waktu dia try nak call saya after dapat cari tempat yang ada line. Waktu tu dia dah sampai destinasi dia dah.

Waktu dia cuti, selalulah dapat contact, tapi bila dia dah start kerja, macam ni lah. Plus dia cakap dia masuk bahagian emergency and trauma. Would be a bit a busy than before. Oh 2 bulan T____T Sabar je lah aku. Hehe. Nasib baik kau bukan boyfriend aku tau, kalau tak jenuh kau nak entertain (- -")

Tapi it's okey. Anggap je ini cara untuk mendidik hati sendiri untuk lebih bersabar. Hadapi dengan senyuman.

Labels:


2 Comments:

Blogger Peminat Katie Holmes said...

gua layan lagu nie waktu form4.haha

14 September, 2010 08:20  
Blogger Fina Sophie said...

Peminat Katie Holmes,
ya lirik yg ni ada dlm buku lirik lagu sy okey (- -") agak minat juga lagu ni dulu haha

14 September, 2010 13:47  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish