2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Hi Aunty Fina.
Tuesday, September 21, 2010 posted at 15:47 ♥

"Aunty, ini berapa?"
"Aunty, sekarang pukul berapa?"
"Aunty, saya mau yang tu."

AH? @_@ Unbelievable. Why calling me 'aunty'? Mak aku korang panggil aunty juga, habis aku? LOL. Sekeh juga kepala budak-budak ni satu-satu. Kulit ai punyalah putih mulus muda remaja lagi. Hot pulak tu. Cuma baru nak work on balik untuk maintain dan kurangkan sikit lagi my weight. Ah those two years yang aku banyak makan dan tak kawal pemakanan langsung. Inilah jadinya isk. Nasib baik sekarang dah lost weight sikit. Pernah sampai angka 55KG and that was kind of depressing. No way aku nak balik pada 55KG unless I am married & pregnant. Bukan mudah nak turunkan berat. Nak-nak lagi macam saya yang payah nak turun, naiknya senang.

Okeylah, maybe satu lagi sebab adalah sebab muka ai garang saja jadi nampak macam aunty-aunty. Me kalau tak senyum, budak kecik boleh menangis tengok.

Tapi, ini aunty, HOT AUNTY kan? AHAHAHA

Labels:


4 Comments:

Blogger chenta said...

erk! takpe..memang HOT AUNTY! ^_6

21 September, 2010 16:29  
Blogger .s.o.f.i.a. said...

erk!!! speechless la AUNTY...... he he.....

21 September, 2010 19:42  
Blogger Fina Sophie said...

chenta,
hoho! anda sgt membantu haha :D

22 September, 2010 10:41  
Blogger Fina Sophie said...

.s.o.f.i.a.,
sengal tak budak2 tu? (- -")

22 September, 2010 10:42  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish