Tuesday, September 21, 2010

Hi Aunty Fina.

"Aunty, ini berapa?"
"Aunty, sekarang pukul berapa?"
"Aunty, saya mau yang tu."

AH? @_@ Unbelievable. Why calling me 'aunty'? Mak aku korang panggil aunty juga, habis aku? LOL. Sekeh juga kepala budak-budak ni satu-satu. Kulit ai punyalah putih mulus muda remaja lagi. Hot pulak tu. Cuma baru nak work on balik untuk maintain dan kurangkan sikit lagi my weight. Ah those two years yang aku banyak makan dan tak kawal pemakanan langsung. Inilah jadinya isk. Nasib baik sekarang dah lost weight sikit. Pernah sampai angka 55KG and that was kind of depressing. No way aku nak balik pada 55KG unless I am married & pregnant. Bukan mudah nak turunkan berat. Nak-nak lagi macam saya yang payah nak turun, naiknya senang.

Okeylah, maybe satu lagi sebab adalah sebab muka ai garang saja jadi nampak macam aunty-aunty. Me kalau tak senyum, budak kecik boleh menangis tengok.

Tapi, ini aunty, HOT AUNTY kan? AHAHAHA
Share:

4 comments:

  1. erk! takpe..memang HOT AUNTY! ^_6

    ReplyDelete
  2. erk!!! speechless la AUNTY...... he he.....

    ReplyDelete
  3. chenta,
    hoho! anda sgt membantu haha :D

    ReplyDelete
  4. .s.o.f.i.a.,
    sengal tak budak2 tu? (- -")

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*