Pages

Eid Mubarak, Friends.

Friday, September 10, 2010


Saya baru balik rumah. Pagi tadi ziarah pusara sekaligus bacakan Yasin buat ahli-ahli keluarga yang telah meninggalkan.. Paling dekat, waktu tahun 2006 dulu. 3 orang sekaligus. Nenek sebelah ayah, arwah Tati, arwah Anip.. *sigh* Moga roh mereka dirahmati ALLAH. Juga roh nenek sebelah mak, datuk di kedua-dua belah, dan arwah Izzat.

Raya, raya juga. Yang telah pergi, jangan dilupakan. Ingat juga mereka yang sedang dalam musibah *hehe*

Waktu baca Yasin tadi, saya tak boleh help dari menahan gelak sebab Pipie baca Yasin betul-betul sebelah saya siap dengan pelat dia sendiri. I found it so funnyyyyyyy. Sebelum ni taklah rasa kelakar sangat, tapi entah kenapa hari ini..~ Ramadhan dah habis, syaitan dah terlepas nampaknya LOL. Tapi alhamdulillah baca habis juga.

Lepas tu ke hospital, temankan mama di sana. Hari ini cuti umum jadi masa melawat panjang sikit. Malam tadi pun kami ke hospital juga. Saya buatkan mama kuih popiah. Hehe. Kalau boleh nak masak macam-macam untuk mama :P Tapi masa tak cukup. Kena kejar masa melawat (- -")

Lepas tu balik kampung, singgah terus ke rumah cousin. Tak ada mood nak jalan-jalan sebab hujan. Dan end up mengarang entri ini di 1 Syawal. Saya sebetulnya tak ada rasa nak beraya dan bergembira sangat.

Apapun, dengan rasa rendah dirinya, saya, Hasnie Falina, (eh bukan Fina Sophie ke? BUKAN), ingin memohon maaf atas segala kekhilafan diri sendiri, atas mana-mana perlakuan saya yang tak sengaja telah mengecewakan, telah melukakan dan telah mengguris hati kalian. Yang sengaja saya buat itu memang saya sengaja dan saya sedia menanggung segala dosa atas apa yang saya telah lakukan. Yang saya tak approve dekat Facebook, auh no kopio karati teiii? No ignore ku neh nga osonsog ie mongoi add. Pologoson. Koto neh konogi. Kio nga apandai oku moti rumaat. Tiada maaf bagimu. HAHAH

In whole, SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN BUAT SEMUA.

8 comments:

  1. selamat hari raya sayang...... maaf zahir batin....

    ReplyDelete
  2. wahhhhh!nak rasa popiah air tangan Fina Sophie!ehh Hasnie Falina!ehh mana2 pon boleh la!=D

    selamat hari raya pertama, a9da lagi 29 hari nk pos popiah) YEY!

    ReplyDelete
  3. .s.o.f.i.a.,
    slmt hari raya cikpia. maaf zhr & batin juga. enjoy tau! ^^

    ReplyDelete
  4. koshary,
    di dunia internet ni, Fina Sophie je, PLEASE. ahah.

    slmt dah lalu hari raya pertama ni. esok wish raya kedua pulak and so on.. heh (- -") siyes kos, dah cek dekat pjbt pos, cannot pos makanan. sy tak tau apa2 okey, pos mlysia yang tak bagi lol :P

    ReplyDelete
  5. Si Kachak Suparjo,
    well. extra 3 inch hahahahaha!

    ceh (- -")

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya jugee sophiee..slmat segalanya...

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS