2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Eid Mubarak, Friends.
Friday, September 10, 2010 posted at 17:11 ♥


Saya baru balik rumah. Pagi tadi ziarah pusara sekaligus bacakan Yasin buat ahli-ahli keluarga yang telah meninggalkan.. Paling dekat, waktu tahun 2006 dulu. 3 orang sekaligus. Nenek sebelah ayah, arwah Tati, arwah Anip.. *sigh* Moga roh mereka dirahmati ALLAH. Juga roh nenek sebelah mak, datuk di kedua-dua belah, dan arwah Izzat.

Raya, raya juga. Yang telah pergi, jangan dilupakan. Ingat juga mereka yang sedang dalam musibah *hehe*

Waktu baca Yasin tadi, saya tak boleh help dari menahan gelak sebab Pipie baca Yasin betul-betul sebelah saya siap dengan pelat dia sendiri. I found it so funnyyyyyyy. Sebelum ni taklah rasa kelakar sangat, tapi entah kenapa hari ini..~ Ramadhan dah habis, syaitan dah terlepas nampaknya LOL. Tapi alhamdulillah baca habis juga.

Lepas tu ke hospital, temankan mama di sana. Hari ini cuti umum jadi masa melawat panjang sikit. Malam tadi pun kami ke hospital juga. Saya buatkan mama kuih popiah. Hehe. Kalau boleh nak masak macam-macam untuk mama :P Tapi masa tak cukup. Kena kejar masa melawat (- -")

Lepas tu balik kampung, singgah terus ke rumah cousin. Tak ada mood nak jalan-jalan sebab hujan. Dan end up mengarang entri ini di 1 Syawal. Saya sebetulnya tak ada rasa nak beraya dan bergembira sangat.

Apapun, dengan rasa rendah dirinya, saya, Hasnie Falina, (eh bukan Fina Sophie ke? BUKAN), ingin memohon maaf atas segala kekhilafan diri sendiri, atas mana-mana perlakuan saya yang tak sengaja telah mengecewakan, telah melukakan dan telah mengguris hati kalian. Yang sengaja saya buat itu memang saya sengaja dan saya sedia menanggung segala dosa atas apa yang saya telah lakukan. Yang saya tak approve dekat Facebook, auh no kopio karati teiii? No ignore ku neh nga osonsog ie mongoi add. Pologoson. Koto neh konogi. Kio nga apandai oku moti rumaat. Tiada maaf bagimu. HAHAH

In whole, SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN BUAT SEMUA.

Labels:


8 Comments:

Blogger .s.o.f.i.a. said...

selamat hari raya sayang...... maaf zahir batin....

10 September, 2010 18:26  
Blogger koshary said...

wahhhhh!nak rasa popiah air tangan Fina Sophie!ehh Hasnie Falina!ehh mana2 pon boleh la!=D

selamat hari raya pertama, a9da lagi 29 hari nk pos popiah) YEY!

11 September, 2010 00:58  
Blogger Si Kachak Suparjo said...

Kau nampak tinggi.

kahkahkahkah!!

11 September, 2010 01:08  
Blogger Fina Sophie said...

.s.o.f.i.a.,
slmt hari raya cikpia. maaf zhr & batin juga. enjoy tau! ^^

11 September, 2010 01:30  
Blogger Fina Sophie said...

koshary,
di dunia internet ni, Fina Sophie je, PLEASE. ahah.

slmt dah lalu hari raya pertama ni. esok wish raya kedua pulak and so on.. heh (- -") siyes kos, dah cek dekat pjbt pos, cannot pos makanan. sy tak tau apa2 okey, pos mlysia yang tak bagi lol :P

11 September, 2010 01:33  
Blogger Fina Sophie said...

Si Kachak Suparjo,
well. extra 3 inch hahahahaha!

ceh (- -")

11 September, 2010 01:34  
OpenID fndrocka said...

selamat hari raya jugee sophiee..slmat segalanya...

12 September, 2010 14:13  
Blogger Fina Sophie said...

fndrocka,
selamat! ^^

13 September, 2010 06:25  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish