2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Black or White?
Thursday, September 30, 2010 posted at 11:55 ♥

Seriously guys, what do YOU think about my new background? I love black as much as I love white. Mana yang lebih selesa? And and, tulisan mana yang lebih selesa? Font yang sekarang or font yang sebelum ni? Saya patut buat poll sebenarnya tapi malas. Haha.

Labels:


8 Comments:

Blogger kata kila said...

hitam ni bagus juga :) tulisan pulak kurang pasti

30 September, 2010 11:57  
Blogger .s.o.f.i.a. said...

i love both the colour and the font.

30 September, 2010 12:14  
Blogger Yulie Nurafnie said...

siyes suka yg dulu. Tema hitam nie ok cuma cam ada yang tak kena. Font pun yang dulu lebih selesa nak baca.

30 September, 2010 12:20  
Blogger a d r e y n i e e l i s y a said...

naa.. aku prefer white..
hihih...

ntah, macam ngam sma ko 2 white..
;)

30 September, 2010 12:28  
Blogger nur.sa said...

as for me, sa suka background black mcm ni. font ini pun cantik, sa suka. tapi bila font kaler putih dan halus, jadi sukar sikit nak baca. lebih selesa baca font dulu.
pendapat peribadi seorang pembaca :D

30 September, 2010 13:46  
Blogger fara said...

both pon cantek :)
tp yg itam ni serlahkan ur header...
so nmpk sgt lawa...

but dear,
font die kecit sgt...

30 September, 2010 16:42  
Blogger kusut said...

ramai komen pasal font kecik. in case la nak keep this font size kan (sebab font kecik sometimes nampak lagi kemas), try tukar font to something yg sans-serif (font yg takde ekor2) cam ariel (contohnye). mungkin nampak clear sikit.

other things look pretty good ^^

30 September, 2010 22:37  
Blogger Fina Sophie said...

ALL,
06 oktober
ok dah tukar template baru. whole new template! stkt ni ramai bg komen positif so i think i'll stick with this template lama sikit.. hehe. :) THANKS ALL!!!!

06 October, 2010 15:05  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish