Pages

Black or White?

Thursday, September 30, 2010

Seriously guys, what do YOU think about my new background? I love black as much as I love white. Mana yang lebih selesa? And and, tulisan mana yang lebih selesa? Font yang sekarang or font yang sebelum ni? Saya patut buat poll sebenarnya tapi malas. Haha.

8 comments:

  1. hitam ni bagus juga :) tulisan pulak kurang pasti

    ReplyDelete
  2. i love both the colour and the font.

    ReplyDelete
  3. siyes suka yg dulu. Tema hitam nie ok cuma cam ada yang tak kena. Font pun yang dulu lebih selesa nak baca.

    ReplyDelete
  4. naa.. aku prefer white..
    hihih...

    ntah, macam ngam sma ko 2 white..
    ;)

    ReplyDelete
  5. as for me, sa suka background black mcm ni. font ini pun cantik, sa suka. tapi bila font kaler putih dan halus, jadi sukar sikit nak baca. lebih selesa baca font dulu.
    pendapat peribadi seorang pembaca :D

    ReplyDelete
  6. both pon cantek :)
    tp yg itam ni serlahkan ur header...
    so nmpk sgt lawa...

    but dear,
    font die kecit sgt...

    ReplyDelete
  7. ramai komen pasal font kecik. in case la nak keep this font size kan (sebab font kecik sometimes nampak lagi kemas), try tukar font to something yg sans-serif (font yg takde ekor2) cam ariel (contohnye). mungkin nampak clear sikit.

    other things look pretty good ^^

    ReplyDelete
  8. ALL,
    06 oktober
    ok dah tukar template baru. whole new template! stkt ni ramai bg komen positif so i think i'll stick with this template lama sikit.. hehe. :) THANKS ALL!!!!

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS