2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Bagaimana untuk mencintai seorang wanita.
Saturday, September 18, 2010 posted at 09:43 ♥

Google

I like him. I like everything about him. I'd never feel this satisfied, never even feeling full, as full as what I have with him. Orang kata kemungkinan dia adalah jodoh kita bila kita senang tentang segalanya tentang dia. Kalau cakap soal chemistry, we have that since our first meet lagi. Sebab tu waktu tu kami boleh jadi kawan rapat. Masing-masing bersahaja saja bila berjumpa, selesa dan mampu menerima seadanya.

Saya sebenarnya tak berniat nak puji. Saya nak cakap yang hakikat. Haha.

Dia romantik orangnya. Playboys, mestilah ada sweetness dia kan. I always stuck with playboys, you know *sigh* Merisaukan juga. Tapi yang playboy itu yang saya suka sebenarnya. I like their charm. Their sensitivity about women's needs (sila ambil perhatian pada lagu 'Have You Ever Really Loved A Woman by Bryan Adams yang sedang berkumandang). Tambah-tambah lagi because of me, dia kata dia tak jadi nak jadi playboy. Peh :P

He's a family man. Dia sangat mementingkan keluarga. Dia mampu memahami saya. Bersikap sangat baik. Latar belakang keluarga dia pun baik-baik saja. What's not to like? Tapi semua masih lagi di peringkat awal, I guess. I knew him so long but, there's still a long journey ahead for us since we've taken a new path..... I still believe in love after marriage, though.

By the way, saya nak kenalkan kamu dekat satu lagu ini. Saya dari dulu memang suka sangat-sangat lagu Bryan Adams ni. Dahlah suara sexy gitu ahaha. Okey serious. SEMUA LELAKI PATUT BACA LIRIK LAGU NI. Lebih sesuai untuk yang dah berkahwin, tapi yang masih bercinta/bertunang pun bolehlah juga. Tinggalkan yang tak patut ye. Hiks :)

To really love a woman
To understand her – you gotta know what deep inside
Hear every thought – see every dream
N’ give her wings – when she wants to fly
Then when you find yourself lyin’ helpless in her arms
You know you really love a woman

When you love a woman you tell her
that she’s really wanted
When you love a woman you tell her that she’s the one
she needs somebody to tell her
that it’s gonna last forever
So tell me have you ever really
- really really ever loved a woman?

To really love a woman
Let her hold you -
til ya know how she needs to be touched
You’ve gotta breathe her – really taste her
Til you can feel her in your blood
N’ when you can see your unborn children in her eyes
You know you really love a woman

When you love a woman
you tell her that she’s really wanted
When you love a woman you tell her that she’s the one
she needs somebody to tell her
that you’ll always be together
So tell me have you ever really -
really really ever loved a woman?

You got to give her some faith – hold her tight
A little tenderness – you gotta treat her right
She will be there for you, taking good care of you
Ya really gotta love your woman…

Then when you find yourself lyin’ helpless in her arms
You know you really love a woman
When you love a woman you tell her
that she’s really wanted
When you love a woman you tell her that she’s the one
she needs somebody to tell her
that it’s gonna last forever
So tell me have you ever really
- really really ever loved a woman?

Just tell me have you ever really,
really, really, ever loved a woman? You got to tell me
Just tell me have you ever really,
really, really, ever loved a woman?

Guys out there, be a man, okey. A real man in every aspect. Or at least, train yourself to be one. NOT A BOY WHO RUNS AND HIDE. Got? Kamu mahu yang terbaik, maka jadi yang terbaik dulu. Vice versa, kamu nekad untuk jadi yang terbaik jadi kamu ada hak dan wajar untuk memilih yang terbaik buat diri kamu. Persetankan saja orang yang cakap kamu terlalu memilih. Dalam dunia ini, boleh jadi ada 10 atau 100 waima berjuta-juta orang yang sayangkan kamu sepenuh hati, tapi cuma SATU yang benar-benar dijodohkan untuk kamu.

I've found a man, a man of this song. A man of my life, I hope :)

Labels:


4 Comments:

Blogger .s.o.f.i.a. said...

i pray for ur happiness darl.......

18 September, 2010 22:36  
Blogger Fina Sophie said...

.s.o.f.i.a.,
thanks cikpia =)

20 September, 2010 08:55  
Blogger shima said...

1st entry i read about u, since Raya. i like this post. may u find n get what u want ok. have faith in Allah. :)

20 September, 2010 19:58  
Blogger Fina Sophie said...

shima,
hi shima. kurang update ttg love life skrg ni.. lbh byk daily punya updates. i miss those kind of entries though. cerita pasal love-love ni. hehe :)

22 September, 2010 10:43  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish