2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Aidilfitri Hari Kelima 2010 : Camwhore lagi.
Thursday, September 16, 2010 posted at 09:18 ♥

Dah bangun. GOOD MORNING, LOVES!

Previous entri update tentang raya keenam sebenarnya. Taip dalam keadaan tersengguk-sengguk, jadi maafkan saya kalau ayat pun macam pelik saja. See, nekad nak update juga sampai tajuk tertaip 'Aidilfitri Raya Ketiga 2010' padahal dah raya keenam laa @_@ Saya dah betulkan :)

Ini update gambar-gambar saja. Waktu raya ke lima, hari pernikahan Ramzi aka Iji. Hihi. Tapi maaf, nampaknya pengantin tak glemer lah di blog Fina (sebenarnya tak ambil gambar pengantin pun sebab dah ramai sangat yang pergi tangkap gambar). Dengan berkebaya macam ni, mestilah aku duduk bersimpuh dekat tepi-tepi, tak boleh ke sana ke mari ambil gambar pengantin pula. Kan tak manis tu. EWAH HAHA.

Depan Masjid Besar Daerah Ranau, with Dana. Nampak longgarlah kebaya tu.. CEH :P

Di beranda masjid, depan pintu masjid.

Sebahagian ahli keluarga

Dana's current FB profile picture





Jadi kau ingat kau comellah?


Agaknya ini my favourite pose lah kot. Dah banyak gambar buat muka macam ni (- -")

Juru kamera saya (- -")

Gambar-gambar dalam kereta tu waktu on the way nak balik rumah. Adik yang drive sebab itu kereta hilux. Kalau naik hilux, confirm adik yang bawa sebab hilux tu saya tak berapa confident nak bawa. Style kereta lama, handbrake pun main tarik-tarik saja isk. Gear pun agak keras. Kalau van, saya yang bawa. Minah van lah katakan haha.

Okey guys. Hari ini raya kenam. Hari persandingan Iji pula. Start dalam pukul dua petang. Saya nak pergi situ dalam pukul 11 pagi. Dan, mungkin juga ada tetamu nak datang rumah. Anak angkat mama. Saifful. Hmph..

Okeylah, jom sarapan :)

Labels:


4 Comments:

Anonymous queenlyana said...

Anda memang comel. Dana juga !

16 September, 2010 09:37  
Blogger .s.o.f.i.a. said...

mata dana sanat cantik!!!!!!

and fina sophie sangat sweet.................
(dwet raya please...)

16 September, 2010 10:13  
Blogger fara said...

Frh pon klo pegi pengantin tak amek gamba pengantin sgt.
sbb dorang pon mcm dh rami photographer yg amek kan...
so tgkap gamba sendri2 je lah yg byk kan.
huhu~

<3 the kebaya merah! :)

16 September, 2010 10:41  
Blogger Fitrihadi.com said...

wah banyaknya gambar dia hehe tak habis raya lagi ke?

anyway, selamat hari raya...salam perkenalan :)

17 September, 2010 04:13  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish