2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Aidilfitri Hari Kedua 2010.
Sunday, September 12, 2010 posted at 01:58 ♥

01:37 AM.
Sebenarnya dah masuk 12 Spetember tapi anggap je lah masih 11 September yea.

Had a blast today! Thanks buat semua yang menceriakan hari saya. I laughed a lot! Dahlah saya ketawa jenis akan lepas bebas semua isi tekak LOL. Perumpaman saja. Agak-agak macam tu lah.

Pagi bangun tolong mama untuk majlis rumah terbuka awal petang tadi. Tengahari saya sambung tidur (haha) kemudian petang sikit bangun, mandi bagi segar badan, dan kemudian kemudian kemudian okey baiklah cerita macam ada orang yang nak baca je. Anyway, the best part is, setelah lama menternak vokal dalam tekak ni akhirnya lepas tadi fuhhhh. LEGA JUGA. Terapi tu. Really made my day.

Esok 12hb saya ke rumah cousin, Ain nama dia. Not sure lagi pagi or petang. Tengoklah nanti macamana. Test mekapkan dia untuk majlis nikah dia 17 September nanti. 13hb perjumpaan family. 14hb majlis nikah cousin satu lagi, Iji dengan tunang dia. Me kena tolong mekap. 15hb pula busy untuk persiapan akhir. Me dengan cousin, Ifa in charge untuk buat pelamin untuk keesokannya. 16 September majlis sanding Iji so itu pun kena tolong mekap juga. Mekap the bride. Oh please Fina don't screw around!

Dan 19 September, hari yang ditunggu. Insya-ALLAH.

Sebab nanti saya busy, saya tak pasti kalau saya ada masa nak update blog (ayat biasa dengar, padahal terupdate je?).

Esok, kena kumpul full set make-up kit. Semua dah entah ke mana-mana dah. Dah lama tak mekap elok-elok. Paling-paling pun pakai eyeliner dan pakai bedak. Hari ini agak hebat sikit. Langsung tak pakai apa-apa. Moisturizer pun tak pakai padahal itu essential tu. AH sometimes I can be so selekeh you know.

And lastly, I got new hair style. Ada new fringe dekat depan. Mahu upload gambar tapi tak transfer lagi gambar dari handset kat laptop so need to wait lah. Dengan saya, you will need to wait, wait and wait and wait and wait......


Labels:


8 Comments:

Blogger Arief Arf said...

upload la gambar rambut baru.
hahaha

selamat hari raya!
X)

12 September, 2010 02:30  
Blogger nizam omar said...

pong2,bunyi mercun.
lepas raya kenduri kawin pulak..
http://nizamullah.blogspot.com/

12 September, 2010 07:36  
Blogger .s.o.f.i.a. said...

nak tengok your hasil tngan!!!!!!!!!!!!!!

12 September, 2010 11:15  
Blogger Fina Sophie said...

Arief Arf,
nanti2 ada la tuuu.. haha.
eid! ^^

12 September, 2010 11:35  
Blogger Fina Sophie said...

nizam omar,
hahaaaa.. (- -")

12 September, 2010 11:36  
Blogger Fina Sophie said...

.s.o.f.i.a.,
which one? which one? lol. sure msti upload punya. kan suka show offfff haha.

12 September, 2010 11:39  
Blogger nur.sa said...

nape sa tak boleh nak chat kat chatbox?

wah. dah start nak main mekap2.. nakk join. haha..

12 September, 2010 18:08  
Blogger Fina Sophie said...

nur.sa,
tak dapat ke? :( alahai kenapalah ngan cbox tu. nak kena tukar dah kot T_T

haha minggu ni start main mekap dah! jom! tolong doakan sy, tkotla nak mekap muka orang sbnrnya ni. lol.

13 September, 2010 06:26  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish