Pages

Aidilfitri Hari Kedua 2010.

Sunday, September 12, 2010

01:37 AM.
Sebenarnya dah masuk 12 Spetember tapi anggap je lah masih 11 September yea.

Had a blast today! Thanks buat semua yang menceriakan hari saya. I laughed a lot! Dahlah saya ketawa jenis akan lepas bebas semua isi tekak LOL. Perumpaman saja. Agak-agak macam tu lah.

Pagi bangun tolong mama untuk majlis rumah terbuka awal petang tadi. Tengahari saya sambung tidur (haha) kemudian petang sikit bangun, mandi bagi segar badan, dan kemudian kemudian kemudian okey baiklah cerita macam ada orang yang nak baca je. Anyway, the best part is, setelah lama menternak vokal dalam tekak ni akhirnya lepas tadi fuhhhh. LEGA JUGA. Terapi tu. Really made my day.

Esok 12hb saya ke rumah cousin, Ain nama dia. Not sure lagi pagi or petang. Tengoklah nanti macamana. Test mekapkan dia untuk majlis nikah dia 17 September nanti. 13hb perjumpaan family. 14hb majlis nikah cousin satu lagi, Iji dengan tunang dia. Me kena tolong mekap. 15hb pula busy untuk persiapan akhir. Me dengan cousin, Ifa in charge untuk buat pelamin untuk keesokannya. 16 September majlis sanding Iji so itu pun kena tolong mekap juga. Mekap the bride. Oh please Fina don't screw around!

Dan 19 September, hari yang ditunggu. Insya-ALLAH.

Sebab nanti saya busy, saya tak pasti kalau saya ada masa nak update blog (ayat biasa dengar, padahal terupdate je?).

Esok, kena kumpul full set make-up kit. Semua dah entah ke mana-mana dah. Dah lama tak mekap elok-elok. Paling-paling pun pakai eyeliner dan pakai bedak. Hari ini agak hebat sikit. Langsung tak pakai apa-apa. Moisturizer pun tak pakai padahal itu essential tu. AH sometimes I can be so selekeh you know.

And lastly, I got new hair style. Ada new fringe dekat depan. Mahu upload gambar tapi tak transfer lagi gambar dari handset kat laptop so need to wait lah. Dengan saya, you will need to wait, wait and wait and wait and wait......


8 comments:

  1. upload la gambar rambut baru.
    hahaha

    selamat hari raya!
    X)

    ReplyDelete
  2. pong2,bunyi mercun.
    lepas raya kenduri kawin pulak..
    http://nizamullah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. nak tengok your hasil tngan!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. Arief Arf,
    nanti2 ada la tuuu.. haha.
    eid! ^^

    ReplyDelete
  5. .s.o.f.i.a.,
    which one? which one? lol. sure msti upload punya. kan suka show offfff haha.

    ReplyDelete
  6. nape sa tak boleh nak chat kat chatbox?

    wah. dah start nak main mekap2.. nakk join. haha..

    ReplyDelete
  7. nur.sa,
    tak dapat ke? :( alahai kenapalah ngan cbox tu. nak kena tukar dah kot T_T

    haha minggu ni start main mekap dah! jom! tolong doakan sy, tkotla nak mekap muka orang sbnrnya ni. lol.

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS