Afraid of..

September 24, 2010



LOL apa punya quote, tak berpedoman langsung. Tapi, kalau fikir balik, kadang-kadang bila manusia merasa tak berpedoman itu, biasalahkan. Bukan setiap masa manusia itu boleh stay focused. Fitrah manusia itu perlu sentiasa diingatkan.

Ah. I just talked to him by the phone. Sambil bercakap, tergerak nak buka jendela. Buka luas-luas dan, samar-samar nampak cahaya bulan. Angin dingin masuk, meresap dalam badan but I just don't care. Cuaca mendung, I can tell sebab nampak sangat cloudy atas tu, tak nampak jelas bulan tapi subhanallah.. lamanya saya tak hayati keindahan malam. I dun even remember the last time I spend my night, menghayati semua yang saya tidak nampak pada siang hari. I was mesmerized. Saya senang hati saya tidak keseorangan waktu saya lihat pada dada langit yang terbentang luas itu. Dia juga pasti sedang memandang langit yang sama - far away from here, but still, langit yang sama. Mungkin sudah berjuta kali saya melihat langit-langit malam, tapi, kenapa kali ini rasanya agak istimewa - macam pertama kali. Sederhana, tapi hati saya senang. Dia yang sentiasa sangat menyenangkan.. Except for his handphone yang jarang-jarang dapat line sebab for this two months (sekarang baru nak masuk dua minggu), he's in kawasan pedalaman yang coverage maxis dia sucks gila.

Am looking forward for more first times with YOU.


I can't sleep, actually. Another way around, macam tak sedap hati. fikir tentang esok Risau ada. Heh great. I freak out for nothing. Sepatutnya tidur awal dari biasa sebab esok saya jalan jauh. And the day is going to be so longgggg that I am 90% sure that I might fall asleep lepas je balik. Now the clock shows 11.50 PM. By 12.30 AM saya kena tidur. Tak kira juga.

..and, not going to put any make-up on my face tomorrow. I want my natural beauty back!

Goodnight y'all.

You Might Also Like

2 comments

  1. cheiittttt!!! kata tamau hapdet............... sangat tak dapat resist to write yer sayang....??? he he.............

    ReplyDelete
  2. .s.o.f.i.a.,
    sy kata, sy mula esok 25 sept. hehe

    ReplyDelete