2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




12.43 tengah malam : Nenek kebayan nak tumpang lalu ni.
Thursday, September 09, 2010 posted at 00:45 ♥

Dia cakap : "Don't worry... , it's just a regular check."


Hmph. Okey. I shall believe you in this. Neway (ejaan ANYWAY waktu saya form 6 dulu LOL saja gedik nak taip balik), thanks for making me laugh tonight, :)

Yes, was such a liar *damn you fina* LOL. I said I AM okey but OW MANN ternyata mood saya swinging tadi. But I am fine. Fine okey. Kali ni betul-betul punya fine. Kamu semua cakap everything will be alright, saya lega. Dia cakap everything will be alright, saya percaya *make believe*.

Esok pagi, kami ke hospital lawat mama. Kalau tiada aral melintang. Esok juga operation mama sebenarnya. Mama start puasa malam ni untuk operation esok.

Owya.

Malam tadi cousin call. Dia tanya about mekap untuk majlis nikah dia, saya bawa make-up kit saya sendiri atau dia sediakan make-up kit. Saya cakap, saya tiada hal. I have my own make-up kit, foundation dah nak habis sebenarnya tapi tak beli spare lagi sebab mama bagi saya Mary Kay's foundation yang mama ada since mama jarang guna. Me saja yang rajin guna buat demonstrasi dekat muka sendiri HAHA. Yes, cousin minta tolong saya mekapkan nanti. Ada dua pengantin perempuan saya mekapkan next week. Ehehe. Tapi takut sebenarnya nak mekapkan orang ni (- -")

Okey. What to cook for sahur erh..

Owwww tajuk entri macam seram je HAHAHA.

Labels:


6 Comments:

Blogger fara said...

glad to hear that fina! :)

btw, wish u could makeup me for raye too!!!
dah lame tak mekap sendiri.
rase mcm dh lost touch nk mekap.
huhu :P

09 September, 2010 00:52  
Blogger Fina Sophie said...

fara,
^^

shud know how to make up but do not mekap selalu la. tak mekap langsung pun tak apa. much more better la natural look. jgn buat mcm saya. haha :D

09 September, 2010 04:24  
OpenID fndrocka said...

hope your mum will be alright!

salam aidilfitri

09 September, 2010 23:59  
Blogger ASaDa RyutaRo said...

semoga mama fina ok n cepat sembuh =)

make-up org jgn smpai jd org lain yg aneh plak. hihi =P

Salam aidilfitri.. mohon ampun klu ade silap salah..

**cam ada masalah skit nk menconteng kat shoutbox. hurmm...

10 September, 2010 00:35  
Blogger Fina Sophie said...

fndrocka,
hope so!
eid mubarak ^^

11 September, 2010 01:26  
Blogger Fina Sophie said...

ASaDa RyutaRo,
thanks so much asada. okey asada pasti ingat pesan pasal mekap tu hahaha :D

eid mubarak juga :)
what kind of prob? hows now?

11 September, 2010 01:29  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish