Thursday, September 09, 2010

12.43 tengah malam : Nenek kebayan nak tumpang lalu ni.

Dia cakap : "Don't worry... , it's just a regular check."


Hmph. Okey. I shall believe you in this. Neway (ejaan ANYWAY waktu saya form 6 dulu LOL saja gedik nak taip balik), thanks for making me laugh tonight, :)

Yes, was such a liar *damn you fina* LOL. I said I AM okey but OW MANN ternyata mood saya swinging tadi. But I am fine. Fine okey. Kali ni betul-betul punya fine. Kamu semua cakap everything will be alright, saya lega. Dia cakap everything will be alright, saya percaya *make believe*.

Esok pagi, kami ke hospital lawat mama. Kalau tiada aral melintang. Esok juga operation mama sebenarnya. Mama start puasa malam ni untuk operation esok.

Owya.

Malam tadi cousin call. Dia tanya about mekap untuk majlis nikah dia, saya bawa make-up kit saya sendiri atau dia sediakan make-up kit. Saya cakap, saya tiada hal. I have my own make-up kit, foundation dah nak habis sebenarnya tapi tak beli spare lagi sebab mama bagi saya Mary Kay's foundation yang mama ada since mama jarang guna. Me saja yang rajin guna buat demonstrasi dekat muka sendiri HAHA. Yes, cousin minta tolong saya mekapkan nanti. Ada dua pengantin perempuan saya mekapkan next week. Ehehe. Tapi takut sebenarnya nak mekapkan orang ni (- -")

Okey. What to cook for sahur erh..

Owwww tajuk entri macam seram je HAHAHA.
Share:

6 comments:

  1. glad to hear that fina! :)

    btw, wish u could makeup me for raye too!!!
    dah lame tak mekap sendiri.
    rase mcm dh lost touch nk mekap.
    huhu :P

    ReplyDelete
  2. fara,
    ^^

    shud know how to make up but do not mekap selalu la. tak mekap langsung pun tak apa. much more better la natural look. jgn buat mcm saya. haha :D

    ReplyDelete
  3. hope your mum will be alright!

    salam aidilfitri

    ReplyDelete
  4. semoga mama fina ok n cepat sembuh =)

    make-up org jgn smpai jd org lain yg aneh plak. hihi =P

    Salam aidilfitri.. mohon ampun klu ade silap salah..

    **cam ada masalah skit nk menconteng kat shoutbox. hurmm...

    ReplyDelete
  5. fndrocka,
    hope so!
    eid mubarak ^^

    ReplyDelete
  6. ASaDa RyutaRo,
    thanks so much asada. okey asada pasti ingat pesan pasal mekap tu hahaha :D

    eid mubarak juga :)
    what kind of prob? hows now?

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*