Pages

Why so handsome?

Friday, August 13, 2010

Him & Friends

Just found this picture of him in his so-called-secret Facebook album :P

Tak kira jugak, nak post jugak. Tidak puas hati. WHY SO HANDSOME? WHY?? Bhahahahahh!

Kawan-kawan yang kenal dia mana satu, syhhhh saja. I wanna keep him on privacy ;)

11 comments:

  1. ahaha i noe which one... (^_^)

    ReplyDelete
  2. sapeeee fina? sebok je frh ni taw. hehe.
    yg baju ijau nmpk ensem to me :P

    ReplyDelete
  3. DeAnAiNi,
    ko mestilah tau kann.. miss him? ehehe

    ReplyDelete
  4. fara,
    fara mmggg suke yg chinese look kannn.. :P

    ReplyDelete
  5. tau.tau yg mana satu. ehehe :P

    ReplyDelete
  6. nur.sa,
    yeke??? how? syhhhhhhh.. haha!

    ReplyDelete
  7. bukankah pernah ada satu pic dia fina letak dlm previous entry long long time ago. hahaaha :P kalu tak silap lah.

    ReplyDelete
  8. nur.sa,
    u got me! AHAHA :P. yes pernah. dah lama gile. june 2008 tu. time tu muka selebet lagi, but thats the ONLY picture i have with him ow. (- -")

    ReplyDelete
  9. ahaha kinda miss him la..dunno hw to contact him..
    kem slm ya...

    ReplyDelete
  10. DeAnAiNi,
    okey.. i will :)
    btw, kalo masih simpan number dia, he's still using his old number tu. xprnh tukar.

    :)

    ReplyDelete
  11. owh really?tapi alangkah sdey nye sbb hp lama rosak n bunguk tahap gaban.............. :(

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS