2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Taqwim Berbuka Puasa & Imsak Negeri Sabah 2010
Wednesday, August 11, 2010 posted at 13:40 ♥

.. mengikut zon, untuk tahun 1431 H bersamaan tahun 2010 M.

Right-Click dan Open New Tab untuk lebih jelas. Lagi jelas kalau zoom besar-besar (CTRL + +)
Ini gambar hard-copy sebenarnya. Scanned and uploaded by 1Borneo Hypermall on Facebook. Yang terpampang besar-besar dekat gambar dah already tunjuk my zone. ZON BAHAGIAN PANTAI BARAT Ranau, Kota Belud, Tuaran, Tamparuli, Penampang, Kota Kinabalu, Putatan & Papar.

Awal sahur, awal imsak, awal subuh. Dan ehem. Awal berbuka puasa. Tapi tidak apa, kadang-kadang kita tidak bergerak seiring. Ada yang terawal, ada yang terlambat sedikit. Sebab kita semua Malaysian, tetap sama-sama mengakhiri Ramadhan dan mula menyambut Syawal nanti. Kan.

Salam Ramadhan. Banyak berdoa dalam solat juga, bukan setakat berdoa dekat status Facebook, SMS, dan Twitter. Contoh. 

Afternoon!

Labels:


3 Comments:

Blogger a d r e y n i e e l i s y a said...

aiseh naaa....
sma plak waktu kita bbuka kan ikut kk..
hihi.. :)

slmt bpuasa naaa...

11 August, 2010 13:51  
Blogger fara said...

jeles oh! fina buke awl sejam.
frh mase tu kat bazar lg kot.
bru nak survey mkanan utk buke.
huhu :)

11 August, 2010 17:07  
Blogger Fina Sophie said...

a d r e y n i e e l i s y a,
zon yang sma kann.. ehehe. slmt berpuasa! ^^

fara,
bezanya kami kena bgn lbh awal utk sahur dan solat subuh ^^ dulu time study dkt kedah pun family kdg2 call, ckp 'na kami buka puasa dulu yaaa..' ahaha patut tak patut tak? (- -")

11 August, 2010 21:41  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish