2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Still Under Construction
Wednesday, August 04, 2010 posted at 10:05 ♥


Saya bukannya tak online, macam biasa kalau saya ada 24 jam, saya banyak membunuh masa di depan laptop. Tapi sekarang mood untuk menulis tidak ada jadi saya taknak paksa diri saya nak menulis. Kita kan menulis dengan hati. Kalau hati tak seiring rasa dan kata, saya nak berehat dulu dari menulis yang bukan-bukan. Ah trafik mesti jatuh merundum. Bila trafik tak banyak, Nuffnang pasti merajuk. Waaaa tak kuasa nak pujuk LOL maaf buruklah menulis bila tak ada mood menulis ni.

Okey. Straight to the point. Currently I am doing something. Layout untuk blogshop dah lama jumpa, tapi tiba-tiba rasa serabut pula layout tu so I tukar ke layout lain yang lebih kemas. Dah tukar pun, cuba tengok gambar atas tu. Saya kata ini OKEY jadi OKEYlah. Putih dan Pink saja. Tolonglah nanti jangan ada yang cakap blog itu tak cukup warna warni. My everyday line --> Mau kena tumbuk lah ini. Hah.

Takmahu cakap panjang-panjang dulu tentang blog tu. Saya taknak buat semua dalam keadaan tergesa-gesa. Dan janganlah expect tinggi sangat dekat that blogshop. Need lots of time to make it perfect, tapi I masih baru dalam online business ni, so must be lots of flaws at first, lebih-lebih kalau I buat tergesa-gesa.

Tunggulah dalam sebulan dua lagi. Ada lagi benda lain I buat dan tengah fikir sebenarnya. Life is getting busier.

Entri nanti pun mungkin hanya tertumpu updates semata-mata.

Ohya. I won third place (again) dekat contest yang I N I. Next entry, I update tentang tu.

Labels:


10 Comments:

Anonymous Kie-yu said...

hee
sama la kita
baru lepas renovate belog juge
almost complete :D

04 August, 2010 10:10  
Anonymous cik aiLebiu said...

all the best fina. man man loi ;)

04 August, 2010 10:27  
Anonymous fara said...

tak sabaaaa nk tgk blogshop tu.
pasni ur daily life mesti sgt bz dgn biznes plak.
heeeeee~

04 August, 2010 11:06  
Anonymous Tupai Karan said...

cantik je kalau guna design/kaler/template xbanyak warna.. br la professional sket

good luck on starting your online shop..

Latest Post : Gantung Sampai Mati, Tahu?

04 August, 2010 11:25  
Anonymous .s.o.f.i.a. said...

congrats on ur victory.....!!!! he he..... and good luck!!!!! jangan lupa bagi discount bebanyak2 ek!!!

04 August, 2010 13:49  
Anonymous Fina Sophie said...

Kie-yu,
yes dear, i saw urs. sangat kemas. sy suka! ;) almost complete? means, masi ada nak tambah lagi ke? wow!

04 August, 2010 22:12  
Anonymous Fina Sophie said...

cik aiLebiu,
yes, man man loi! (walaupun tak berapa nak fhm)

ailebiu lah cik ailebiu! :D

04 August, 2010 22:15  
Anonymous Fina Sophie said...

Fara,
tu la pasal ni cik fara, sy hrp taklah smpai terabai blog sophiesm ni kan. i'll fly as high and far as i want but still wanna stick to where i come from ^^

04 August, 2010 22:19  
Anonymous Fina Sophie said...

Tupai Karan,
thanks ya kamooo.. ;)
yg suke kalerful tu bukan apa, tu mmg dah minat diorang. nice juga kalau susun elok2, n bagi manis je mata pndg. but sy tak boleh lebih dari 5 wrna dlm blog la. lg2 kelip2, agak pening sikit. guna pun kdg2 utk tujuan tertentu.

so as long as tuan blog selesa n tahu apa yg dia nak, its always okey kan ^^

04 August, 2010 22:25  
Anonymous Fina Sophie said...

.s.o.f.i.a.,
pergh sebut pasal diskaun, confirm bagi. baju bndle, why la letak mhl2 sgt kan. hahaha :P nak diskaun 50%? 60%? ke 100%? haha

04 August, 2010 22:27  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish